Samsung lekt beelden van Galaxy Note 20 Ultra 5G


Samsung Rusland heeft per ongeluk de Galaxy Note 20 Ultra 5G te vroeg op zijn website gezet. Het toestel wordt pas ergens in augustus verwacht. Ondanks het feit dat de pagina maar kort online was, circuleren de afbeeldingen van een koperkleurige Note 20 Ultra nu overal.

Het gebeurt vaak dat fabrikanten per ongeluk een productpagina te vroeg online zetten. Het duurt vaak niet lang voordat deze fout is hersteld, maar tegen die tijd is het kwaad al geschied. Eenmaal online is voor altijd online. Afbeeldingen van deze Note 20 Ultra 5G in Mystic Copper zijn inmiddels overal te zien.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

De afbeelding vertoont sterke overeenkomsten met een eerder gepubliceerde render van @onleaks. Vooral het nieuwe ontwerp van de cameramodule valt op. 3 grote ronde camera sensoren met LED flitser en andere sensoren op een relatief groot rechthoekig en vooruitstekend camera eiland. Eerdere geruchten maakten melding van een nieuw type 108 megapixel sensor met ditmaal 50x zoom. Dit betekent dat de 100x Space Zoom is verdwenen, maar dat is niet erg. Het was meer een gimmick dan een noodzaak.

Mystic Copper

Verder is de kleur bijzonder opvallend. Hoewel we het niet vaak zien, is Samsung geen onbekende met de kleur. De Note 9 was ook al in het koper verkrijgbaar en daarvoor was er een koperen S5 te koop. De laatste jaren is het echter vooral Nokia dat koperen telefoons uitbrengt, dus erg ongebruikelijk is het niet.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Mystic Copper

Lancering Note 20 Ultra

Het gerucht gaat dat Samsung de Note 20-serie bestaande uit de Note 20, Note 20 Plus en Note 20 Ultra op 5 augustus officieel zal maken. Deze datum moet nog worden bevestigd. Normaal gesproken vindt de lancering van nieuwe Note-telefoons plaats rond de IFA-beurs in Berlijn. Samsung heeft al aangekondigd dat het niet aanwezig zal zijn op deze beurs. Dit heeft alles te maken met de huidige uitbraak van het coronavirus. In plaats daarvan zal het rond de datum van de IFA een eigen, kleinschalig evenement organiseren.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Mystic Bronze
€ 545,00 € 545,00   Bekijk
Refurbished.be
256 GB Mystic Bronze Zo goed als nieuw
€ 718,00 € 718,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel