Cat lanceert S62 Pro met verbeterde thermische camera


Cat heeft vandaag de S62 Pro gepresenteerd. Een robuuste en toch mooi vormgegeven telefoon met verbeterde thermische camera waarmee u warmte nog nauwkeuriger kunt vastleggen.

Robuuste telefoons zien er altijd een beetje lomp en onhandig uit. De S62 Pro is dat niet. Hij heeft mooie rondingen, strakke randen en verschillende afwerkingen. Het maakt het zowel elegant als functioneel. Er zit bijvoorbeeld een laagje op de achterkant voor extra grip en de zijkanten zijn afgerond zodat hij goed in de hand ligt en niet in je broek prikt.

Cat S62 Pro met verbeterde FLIR-warmtecamera
De verbeterde warmtecamera op de S62 Pro ziet veel meer details

Maar uiteindelijk is de Cat S62 Pro natuurlijk een werktelefoon die professionals in het veld moet helpen om hun werk beter te doen. De ingebouwde FLIR Lepton-camera heeft een hogere resolutie dan eerdere FLIR-modellen van Cat. Hij traceert tocht, kortsluiting en warmtebruggen in één oogopslag. Bij eerdere Cat telefoons met ingebouwde FLIR warmtecamera waren de warmtebeelden tot 4x minder scherp.

Specificaties van de S62 Pro

Zoals we van Cat gewend zijn, is ook de S62 Pro water- en stofbestendig (IP68) en val- en schokbestendig (Mil-Spec 810H). In tegenstelling tot veel andere robuuste en waterdichte telefoons, is er geen afdekking voor de USB-laadpoort. Dit betekent dat u niet telkens een klepje hoeft te openen als u het toestel wilt opladen. Ideaal voor wie met handschoenen werkt. Het scherm aan de voorkant meet 5,7 inch, heeft een Full HD+ resolutie en een 18:9 verhouding. Het toestel draait op Android 10 met 3 jaar beveiligingsupdates, heeft 6 GB RAM-geheugen en draait op de beproefde Snapdragon 660-processor.

Cat S62 Pro te koop

Cat verwacht de S62 Pro vanaf augustus in de winkels te hebben liggen in de kleur zwart voor een adviesprijs van 761 dollar.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel