Samsung Galaxy Watch 5 en Watch5 Pro gezien in renders


Geanimeerde renders van de aankomende Galaxy Watch5 serie zijn opgedoken. De bedenker is Evan Blass, beter bekend onder zijn Twitter handle @evleaks. Wat duidelijk wordt uit deze renders is dat de horloge serie van Samsung een flinke opknapbeurt zal krijgen.

Weg zijn de Classic en Active lijnen, zo lijkt het. Daarvoor in de plaats krijgen we een Samsung Galaxy Watch 5 op instapniveau in twee formaten en versies met en zonder 4G. Daarnaast komt er een uitgebreider model onder de naam Galaxy Watch 5 Pro. Verwacht deze laatste in de kleuren zwart en grijs titanium en versies met en zonder 4G.

Samsung Galaxy Watch5 Samsung Galaxy Watch5 Samsung Galaxy Watch5
De Galaxy Watch5 in ten minste zwart, blauw en wit

Blass suggereert dat de Active-lijn opgaat in de reguliere Watch5 en de Classic-modellen in de uitgebreidere Watch5 Pro. Voor een groot deel geldt hetzelfde voor het uiterlijk. Zo oogt de gewone Watch5 en meer "clean" zonder veel poespas (en zonder roterende bezel), terwijl de Pro meer "franje" heeft met een grotere schermbezel.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Samsung Galaxy Watch5 Pro
De Galaxy Watch5 Pro in zwart en titanium grijs

Verwacht wordt dat beide Watch5-modellen draaien op Samsung's One UI Watch 4.5, gebaseerd op wearOS 3.5 en gemaakt met Google. Samsung lijkt van plan om de nieuwe horlogeserie in augustus 2022 officieel aan te kondigen tijdens een Unpacked-evenement. Op dit evenement worden ook de nieuwe Pro-oordopjes en de nieuwste generatie Flip- en Fold-smartphones verwacht.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Coolblue   € 299,00 € 299,00   Bekijk MediaMarkt
Black € 299,00 € 299,00   Bekijk Paradigit
Grey € 329,00 € 329,00   Bekijk
Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel