Meer renders van Samsung Galaxy Z Flip 3 uitgelekt

Een render toont mogelijke lanceringsdatum


Er zijn nieuwe renders opgedoken van Samsung's Galaxy Z Flip 3. Het opvouwbare toestel liet zich al eerder zien, maar nu krijgen we ook een kijkje in de binnenkant en zien we al zijn toekomstige kleuren. Op een van de afbeeldingen is ook een datum te zien. Zou dit de lanceerdatum van de Flip 3 kunnen zijn?

Groen, paars, goud en zwart. Afgaande op onderstaande afbeeldingen lijken deze kleuren zeker te zijn voor de aankomende Galaxy Z Flip3. De bron heeft het ook over grijs, roze, blauw en wit, maar daar krijgen we (nog) geen beelden van te zien.

Samsung Galaxy Z Flip3 in Green
De Samsung Galaxy Z Flip 3 in het groen

Het plaatje is inmiddels duidelijk; een flip telefoon met dual tone kleurstelling. Het secundaire scherm aan de buitenkant belooft een stuk groter te worden (1,9 inch) en ook de camera's krijgen een update met een prominentere plaats. Binnenin wordt een 6,7 inch scherm verwacht, net als voorheen. Binnenin lijkt er echter wel wat verbeterd te zijn. Een nieuwe Snapdragon 888-processor tegenover de Snapdragon 865+ van de Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 3 in paars
Flip 3 in paars

Lanceringsdatum Galaxy Z Flip 3

Een andere render van de Flip3 toont het secundaire scherm aan de buitenkant. En daarop is iets interessants te zien: een datum. "Woensdag 11 augustus". Zou dit de mogelijke lanceringsdatum kunnen zijn? Het is heel goed mogelijk. Samsung zelf had het eerder over "later deze zomer" en half augustus past daar mooi onder. Maar zoals met alles in het leven, niets is gegarandeerd, dus we zullen gewoon moeten wachten op een officiële uitnodiging.

Samsung Galaxy Flip 3 lanceringsdatum
Zegt deze render iets over de lanceringsdatum?

Wat de toekomstige prijs betreft, heeft Samsung misschien nog een verrassing in petto. Er wordt gesproken over een aanzienlijke prijsdaling van misschien wel 20 procent. Vermoedelijk zal dit de verkoopprijs niet met de magische duizend-euro-grens laten dalen, maar we komen in de buurt.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 Go Noir
€ 499,00 € 499,00   Bekijk
Refurbished.be
128 GB Phantom Black Licht gebruikt
€ 572,00 € 572,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel