Last-minute beelden tonen Samsung Galaxy Z Fold 2


Dankzij professioneel leaker @evleaks hebben we enkele nieuwe hoge resolutie afbeeldingen van de Galaxy Z Fold2 vlak voor zijn officiële aankondiging. Het opvouwbare toestel doet zijn voorganger verouderd lijken met een volledig randloos scherm, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Behalve dat ze duur zijn, zijn opvouwbare telefoons veelbelovend. Ze lossen problemen op die we als vanzelfsprekend beschouwden. Nu introduceren ze ook compleet nieuwe problemen, maar dat is iets dat elke nieuwe generatie wordt opgelost. En deze nieuwe generatie van de Galaxy Z Fold2 ziet er veelbelovend uit. Zowel het scherm, de binnenkant als de buitenkant zijn werkelijk prachtig.

Samsung Galaxy Z Fold 2 in Mystic Bronze
De Galaxy Z Fold2 in Mystisch Brons

Zeker als je het ontwerp vergelijkt met de eerste generatie Fold ziet het er erg gedateerd uit. De inkeping, het kleine scherm aan de voorkant. Allemaal zaken die Samsung heeft aangepakt met de Z Fold 2. Kopers van die eerste generatie zullen zich waarschijnlijk op hun hoofd krabben. Niet echt een fijn gevoel als je er net meer dan 2000 euro voor hebt betaald. Of al die mensen nu in de rij gaan staan voor de Fold 2 is nog maar de vraag.

Expensief experiment

Op dit moment zal Samsung zich ook maar iets aantrekken van de verkoopcijfers. In dit stadium is het gewoon een kwestie van uitzoeken wat er mogelijk is, welke richting de juiste is, welke technieken je het beste kunt gebruiken. Zie het als een groot experiment, betaald door het succes van de Galaxy S, A en Note.

Samsung zal naar verwachting de Galaxy Z Fold2 samen met de Note 20-serie en Galaxy Watch 3 aankondigen tijdens Unpacked op 5 augustus. Tijdens dit evenement worden mogelijk ook een nieuwe generatie Galaxy Buds en de Galaxy Tab S7 aangekondigd. Meer afbeeldingen van de Fold2 zijn hier te vinden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel