Samsung Galaxy Buds 2 met actieve ruisonderdrukking is officieel


Samsung heeft niet alleen twee opvouwbare Galaxy Z-series en twee slimme horloges aangekondigd, maar ook de nieuwe Galaxy Buds2. Dit zijn de meest compacte en lichtste oordopjes van Samsung tot nu toe en ze zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking.

Draadloze oordopjes. Sinds onze telefoons geen hoofdtelefoonaansluiting meer hebben, kunnen we niet meer zonder. Samsung innoveert gestaag en brengt ons nu de Galaxy Buds2. De naam is een beetje verwarrend want de buds zijn meer de opvolger van de Buds Pro dan van de 1e generatie Buds

Samsung Galaxy Buds 2 in Olive
De Galaxy Buds2 in de kleur 'Olijf'

Net als de Buds Pro, hebben de Buds 2 actieve ruisonderdrukking. Als u deze functie uitschakelt, kunt u nog steeds omgevingsgeluid horen in 3 verschillende niveaus. Dankzij deze Ambient Sound-functie klinkt je eigen stem dit keer nog helderder. De geluidskwaliteit zou hoog moeten zijn dankzij de dynamische 2-weg luidsprekers.

De prijzen van de Galaxy Buds2

De Galaxy Buds 2 hebben in-ear oorkussentjes en zitten dus gedeeltelijk in je oor. Samsung levert verschillende oordopjes in de doos die verschillen in grootte. De 'Earbud Fit Test' laat zien welke je nodig hebt. Deze functie is te vinden in de Galaxy Wearable-app. De adviesprijs van de Buds2 is €149 en de beschikbare kleuren zijn Wit, Grafiet, Lavendel en Olijf. Het oplaadetui heeft dezelfde kleur.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Buds 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
White
€ 59,00 € 59,00   Bekijk
Coolblue
Grey
€ 98,00 € 98,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Buds 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel