Sony onthult nieuwe Xperia op 1 september, mogelijk de 5 IV


Sony heeft een productaankondiging gepland voor donderdag 1 september 2022, om 09:00 uur Centraal Europese Zomertijd (CEST). Dit evenement kan worden gebruikt om de Xperia 5 IV officieel te maken.

September belooft voor ons een drukke maand te worden. Niet alleen Sony zal nieuwe producten aankondigen, maar ook Apple, Huawei, en Philips zullen naar verwachting nieuwe producten introduceren. Sony zal hoogstwaarschijnlijk de Xperia 5 IV aankondigen. Tot nu toe hebben we nog niet veel gehoord over de opvolger van de Xperia 5 III

Sony heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Cat Burns en een video geplaatst waarin de komst van een nieuwe Xperia-telefoon wordt aangekondigd. In de video zien we de zinnen "Be creative" en "Go compact". Kunnen we hieruit concluderen dat de Xperia 5 IV een compacte telefoon zal zijn? De Xperia 5 III is inderdaad relatief compact met een 6,1 inch, dus zijn opvolger zou dat ook wel eens kunnen zijn.

Inleiding Xperia 5 IV

De introductie van Sony's nieuwste Xperia-telefoon is te zien op Youtube via @sonyxperia. De livestream begint om 09:00 CEST.


Prijsvergelijker Sony Xperia 5 IV
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
Green
€ 1.049,00 € 1.049,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia 5 IV


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel