Foto's en specificaties opgedoken van Google Pixel 5a

Pixel 5a aankondiging lijkt aanstaande


Benieuwd hoe de aankomende Google Pixel 5a eruit ziet? Of wat de specificaties ervan zullen zijn? Dan hebben we goed nieuws. Want vandaag is er opvallend veel informatie uitgelekt over Google's nieuwste budget Pixel-telefoon; de Pixel 5a.

Pixel A-telefoons zijn betaalbare telefoons met alle Google-knowhow, maar in een iets minder dure behuizing. De Pixel 4a heeft bijvoorbeeld een OLED-scherm van hoge kwaliteit met een uitstekende camera, maar hij is gemaakt van plastic en de processor is niet de krachtigste. Hetzelfde zullen we waarschijnlijk zien bij de aankomende Pixel 5a. Of beter gezegd, dat is wat we zeker weten.

Google Pixel 5a achterkantGoogle Pixel 5a zijkant
Onderdelen van de Pixel 5a

Want dankzij Android Police hebben we nu de specificaties van de Google Pixel 5a. Deze komen grotendeels overeen met die van de Pixel 4a 5G. Dus een vingerafdrukscanner aan de achterkant met een dubbele camera.

Aankondiging Pixel 5a

Er zijn ook verschillen. De powerknop heeft nu een ribbel en de batterij is veel groter. 4680 mAh om precies te zijn. Dat is de grootste batterij die Google ooit in een Pixel-telefoon heeft gestopt. De bron denkt ook te weten wanneer Google de Pixel 5a 5G zal aankondigen. Dat zou op dinsdag 17 augustus moeten gebeuren, waarna het toestel vanaf 26 augustus in de winkels zou moeten liggen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel