Samsung Galaxy Z Flip 3; waterdicht en aanpasbaar


Tijdens een speciaal Unpacked-evenement heeft Samsung de Galaxy Z Flip 3 aangekondigd. De derde generatie Flip krijgt een waterdichte behuizing, een groter scherm aan de buitenkant en tal van accessoires om hem aan je eigen smaak aan te passen.

De grootste blikvanger van de Z Flip 3 is het vier keer zo grote coverscreen. Het meet nu 1,9 inch diagonaal en kan dus veel meer tekst weergeven. Veel andere specificaties zijn hetzelfde gebleven, zoals het 6,7 inch opvouwbare scherm, de dubbele 12MP camera en de batterijcapaciteit. Er zijn echter wel wat subtiele verschillen.

Samsung Galaxy Z Flip 3 poster
Nieuwe Z Flip3 is waterdicht

Zo heeft het binnenscherm nu een verversingsfrequentie van 120 Hz wat zorgt voor een stuk vloeiendere animaties. De Flip 3 is verder uitgerust met een verbeterd scharniermechanisme dat stof beter buiten kan houden. Hij is nog steeds niet stofdicht, maar voor het eerst wel waterdicht. Dit geeft het een IPX8 rating. Ook nieuw zijn de stereoluidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning.

Personalisatie

Waar de specificaties van de Galaxy Z Flip3 een kleine update zijn, innoveert Samsung vooral op het gebied van personalisatie. Dankzij een hele reeks accessoires kun je de Flip3 helemaal naar je eigen hand zetten. Te beginnen met de extra kleuropties waarin de Flip 3 binnenkort verkrijgbaar zal zijn; Cream, Green, Lavender en Phantom Black. Er zullen ook hoesjes zijn met ringhouders of koordjes eraan, die verkrijgbaar zullen zijn in tal van kleuren. Sommige van deze zullen exclusief verkrijgbaar zijn bij Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip 3 ring hoesjes
Hoesjes waarmee u uw Flip3 kunt personaliseren

Beschikbaarheid en prijs Z Flip3

De Samsung Galaxy Z Flip 3 ligt vanaf 27 augustus in de winkels, maar is nu al te bestellen. Wie dat doet, krijgt een jaar Samsung Care+ cadeau, dat zijn telefoon beschermt tegen water- en crashschade. Wie ook zijn oude mobiel inruilt, krijgt tot 200 euro extra inruilwaarde. De instapprijs begint bij 1.049 euro. Dat is 200 euro goedkoper dan waar de Flip 5G eerst voor werd verkocht.

Samsung Galaxy Z Flip3 beschikbare kleuren
Verwachte kleuren Z Flip3

Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 GB Black
€ 419,00 € 419,00   Bekijk
Refurbished.be
128 GB Phantom Black Licht gebruikt
€ 572,00 € 572,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel