Samsung kondigt Galaxy M51 aan met 7000mAh batterij


Nee, dat is geen typefout. De Samsung Galaxy M51 heeft een batterij met een capaciteit van 7000 mAh. Ter vergelijking, dat is het dubbele van wat er in de iPhone 11 Pro Max zit.

Nu willen we geen appels met peren vergelijken, dus terug naar deze Galaxy M51. We hebben het hier over een model uit de Galaxy M-serie dat gericht is op millennials die graag online zijn en de tijd willen doden met gamen. Je hebt dus een grote batterij nodig en Samsung levert. Bovendien kun je de batterij snel opladen tussen het gamen door dankzij de 25 Watt snellader.

Samsung Galaxy M51

Het scherm van de Galaxy M51 meet 6,7 inch waarvan de randen dun zijn gebleven. Weg is de inkeping, die plaats moest maken voor een subtiele punch-hole voor de 32MP selfiecamera. Aan de achterkant zijn er nog 4 camera's; een 64MP hoofdcamera, 12MP ultra-groothoeklens, 5MP dieptecamera en een 5MP macrocamera. De ultra-groothoeklens heeft een kijkhoek van 123° voor realistische opnames van landschappen. Samsung Duitsland, waar het toestel online verscheen, maakt ook melding van een octa-core processor met 6 GB RAM en 128 GB opslag, die via een aparte geheugenkaart kan worden uitgebreid met nog eens 512 GB.

Samsung Galaxy M51 beschikbaar

De Samsung Galaxy M51 is voor een winkelprijs van 360 euro verkrijgbaar in twee glanzende kleuren. Hoewel, 'kleuren'. U kunt kiezen tussen wit en zwart. Wanneer we het toestel in de winkel vinden is nog onbekend; op het moment van schrijven hebben we in heel Europa nog geen leveranciers gevonden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel