Aankondiging Samsung Galaxy M51 lijkt aanstaande, belooft 6800mAh batterij


Laten we eerlijk zijn, een telefoonbatterij kan niet groot genoeg zijn. En toch zijn fabrikanten een beetje terughoudend om ze in telefoons te plaatsen. Ze willen niet dat hun producten te dik worden. Samsung lijkt zich daar niets van aan te trekken met de aankomende Galaxy M51. Of toch niet?

De Galaxy M51 is nog allesbehalve officieel, maar er duikt al wel informatie over het toestel op. En dat allemaal dankzij een goedkeuring van de Amerikaanse FCC waar het toestel onlangs werd gespot. Volgens Sammobile beschikt het toestel over een snellader van 25 Watt. Die is nodig, want de verwachte accucapaciteit is 6800 mAh. Gigantisch, zelfs voor mobiele telefoons.

Samsung Galaxy M51 screenshot
Een eerdere screenshot van de M51

Als de andere geruchten kloppen, zal de M51 ook een 6,5-inch OLED-scherm, 64MP hoofdcamera, 12MP ultra-groothoeklens, een macrocamera en een dieptecamera hebben. Het opslaggeheugen is 128GB groot en het RAM-geheugen is met 8GB ook enorm. Voor mid-range begrippen is dit bovengemiddeld. De kracht wordt geleverd door de Snapdragon 730. Normaal gesproken kiest Samsung voor zijn eigen Exynos-chips voor deze categorie.

Aankondiging Galaxy M51

Sammobile eindigt zijn verhaal met de verwachting dat het toestel ergens in september zal worden aangekondigd en One UI versie 2.x zal draaien bovenop Android 10. Het is nog maar de vraag of de Samsung fansite alle details goed heeft. Gelukkig hoeven we, gezien de verwachte tijdlijn, niet lang meer te wachten.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel