Video toont prototype van Google Pixel 7 en 7 Pro


Lewis Hilsenteger liet op zijn YouTube-kanaal Unbox Therapy prototypes zien van de Google Pixel 7 en 7 Pro. Hij deed dit naast de bestaande Pixel 6 en 6 Pro, waardoor we een goede vergelijking krijgen.

Aan het begin van de video waarschuwt Lewis dat zowel de Pixel 7 als de Pixel 7 Pro niet opstarten. Beide telefoons zijn prototypes, en Google heeft beide telefoons mogelijk op afstand vergrendeld. Iets wat het ook met andere prototypes heeft gedaan.

Dat gezegd hebbende, krijgen we wel een goede blik op de buitenkant. Zowel een weegschaal als een liniaal worden ter tafel gebracht. Maar wat ons betreft wordt het interessant als Lewis de nieuwe Pixels vergelijkt met de Pixel 6 en 6 Pro

Compacte Pixel 7

Vervolgens wordt duidelijk dat met name de Pixel 7 een stukje compacter wordt. Het toestel is zowel minder breed als minder lang. Google past hoogstwaarschijnlijk een iets kleiner scherm toe dan het 6,4-inch OLED-scherm van de Pixel 6. De schermranden zijn echter ook iets kleiner, wat bijdraagt aan een kleiner toestel.

Google Pixel 7 breedte in millimeters
Pixel 7 is meer dan 1,5 millimeter smaller geworden

De Pixel 7 Pro blijft grotendeels even groot als de 6 Pro. De schermranden zijn echter iets gelijkmatiger met een kleinere kin dan vorig jaar. Beide toestellen hebben een glanzende achterkant van glas-ideaal voor het verzamelen van vingerafdrukken. Het frame van de Pro is ook glanzend, dankzij de gepolijste afwerking. Op de niet-Pro versie zien we een matte afwerking.

Android 13

Lewis verwacht dat Google beide Pixel-telefoons begin oktober zal lanceren. In voorgaande jaren werden nieuwe Pixel-telefoons altijd samen met de lancering van een nieuwe Android-versie uitgebracht. Android 13 werd echter al half augustus aangekondigd. Maar dit jaar is alles anders, want Google toonde de Pixel 7 en Pixel 7 Pro al begin mei tijdens Google I/O.


Prijsvergelijker Google Pixel 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
128 GB Black
€ 649,00 € 649,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 7


Prijsvergelijker Google Pixel 7 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
128 GB Black
€ 805,00 € 805,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Google Pixel 7 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel