"OnePlus 8T krijgt vloeiender 120Hz scherm, betere camera"


Nadat eerder al een afbeelding van de OnePlus 8T verscheen, is het nu tijd voor wat specificaties. Met deze specificaties kun je het toestel eindelijk vergelijken met de huidige OnePlus 8.

OnePlus heeft grote stappen gezet met de introductie van de OnePlus 8-serie. Zo kregen alle modellen voor het eerst 5G-ondersteuning en kregen ze eindelijk een officiële IP-certificering. Ook maakte OnePlus meer verschil tussen de reguliere 8 en de 8 Pro. Hierdoor was upgraden van een 7T naar een 8 niet erg voor de hand liggend; dat verschil was erg klein en betekende op sommige vlakken zelfs achteruitgang. De opvolger, de OnePlus 8T, lijkt echter een aantal functionaliteiten van de 8 Pro mee te krijgen die het verschil goedmaken.

OnePlus 8T naast OnePlus 8
Eerder gelekte afbeelding van de 8T naast de oude 8

Volgens nieuwe geruchten krijgt de OnePlus 8T ook een 120Hz-scherm, net als de OnePlus 8 Pro. De schermgrootte blijft op 6,55 inch en het is nog steeds een AMOLED-paneel. Het zal waarschijnlijk dezelfde Full HD+ resolutie projecteren als de OnePlus 8. Er zal een camerasensor worden toegevoegd om diepte vast te leggen. De 48MP hoofdcamera en 16MP ultra-groothoek zijn nog steeds aanwezig, maar de macrocamera gaat in resolutie omhoog van 2 naar 5 megapixels. Hoewel de hoofdcamera hetzelfde aantal megapixels krijgt, is het een andere sensor voor betere resultaten volgens Android Central.

Aankondigingsdatum OnePlus 8T

OnePlus kondigde de OnePlus 8 al in april van 2020 aan. De opvolger van de T wordt dan meestal een half jaar later aangekondigd. Of de 8T in dit tijdsbestek wordt aangekondigd is te verwachten, maar niet helemaal zeker vanwege het coronavirus.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel