OnePlus kondigt OnePlus 8T aan op 14 oktober


De datum is al genoemd, maar nu heeft OnePlus ook de datum bekendgemaakt. Op 14 oktober zal het de OnePlus 8T aankondigen; zijn nieuwe vlaggenschip toestel.

De aankondiging van de OnePlus 8T volgt ruwweg een half jaar na de introductie van de OnePlus 8. Dit is geheel volgens verwachting en in lijn met eerdere aankondigingen. Naast een datum en tijdstip geeft OnePlus in zijn persbericht geen details over de aankomende 8T. Behalve dat het wil voortborduren op de OnePlus 8-serie, maar dat lijkt vrij logisch.

OnePlus 8T render

Voorlopig zullen we het dus moeten doen met wat ons via geruchten ter ore is gekomen. Qua design verwachten we eenzelfde soort telefoon als de OnePlus 8, al zullen de schermranden naar verwachting iets kleiner zijn. Mogelijk geldt dit ook voor het ponsgat. De verversingssnelheid ligt waarschijnlijk hoger op 120Hz net als bij de huidige 8 Pro. Meestal kiest OnePlus voor de nieuwste Qualcomm-chipset, dat is momenteel de Snapdragon 865+ maar er gaan ook geruchten dat OnePlus voor de Snapdragon 865 zal kiezen. Dit is dus nog maar een vraagteken.

Snel opladen van de OnePlus 8T

Wat de geruchten gemeen hebben, gaat over de snelheid waarmee je de batterij kunt opladen. Die zou uit moeten komen op een indrukwekkende 65 Watt. Ideaal om de verwachte 4500 mAh grote batterij snel op te laden. Je kunt de aankondiging van de OnePlus 8T live volgen op oneplus.com/launch. Het evenement begint 14 oktober om 16:00 CET.

Afbeelding: pricebaba


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel