Is deze foto gemaakt met de Google Pixel 6?


Een medewerker van Google heeft een foto op Facebook geplaatst. Op zich niets bijzonders maar volgens deze medewerker is hij genomen met de allernieuwste Pixel-telefoon. De foto werd vervolgens op Twitter geplaatst maar is inmiddels weer verwijderd.

Nu is de allerlaatste Pixel-telefoon de Pixel 5a. Het is een beetje dom om daar geheimzinnig over te doen. En bovendien, waarom zou je die foto weghalen? Zou de Google-medewerker de Pixel 6 of Pixel 6 Pro bedoelen? Zo ja, dan begrijpen we dat hij te horen heeft gekregen de foto te verwijderen.

Foto gemaakt met Google Pixel 6
Foto mogelijk gemaakt met de Pixel 6

We weten het niet zeker, dus laten we eens naar de foto zelf kijken. Een man zittend op een bankje met uitzicht op een dorp of stad. We hebben onze bedenkingen bij de foto. Het ziet er bijna onrealistisch uit. De verzadigde kleuren en de bijna getekende wolken. Op zich ziet het eruit als een typische Pixel foto.

Google Tensor

Google heeft de Pixel 6 al aangekondigd, maar er ontbreken nog wat details. Zo weten we nog niet waar de Tensor-processor toe in staat is. Deze processor moet de foto- en videocamera helpen om betere foto's te maken met behulp van kunstmatige intelligentie. Volgens Google zal dit hen een enorm voordeel geven ten opzichte van de concurrentie. Maar hoe en hoeveel precies is nog onduidelijk. De bovenstaande foto alleen helpt nog niet om ons een volledig antwoord te geven. We moeten dus wachten op de daadwerkelijke lancering. Die wordt op zijn vroegst in oktober verwacht.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel