Apple kondigt evenement aan voor 15 september

Mogelijk alleen nieuwe Apple Watch en iPad tijdens #appleevent


Als we lui waren geweest, hadden we het bij deze kop kunnen laten. Dat komt omdat we niet veel meer weten dan dit. Apple heeft net een uitnodiging verstuurd, maar niemand weet zeker wat daar aangekondigd zal worden of wat ze ons willen vertellen.

Nieuwe iPhones? Heel goed mogelijk. Al beweren bronnen dat we dat niet voor lief moeten nemen. Volgens sommigen is het waarschijnlijker dat Apple op 15 september een nieuwe Apple Watch en nieuwe iPads zal aankondigen. Niemand weet het zeker, laat staan wij. Het evenement is online te volgen en, net als het vorige evenement van Apple, alleen virtueel bij te wonen.

Apple-evenement 15 september
Iedereen is uitgenodigd op 15 september

De uitzending vindt plaats in Apple's eigen Apple Park in het Steve Jobs Theater en begint om 10.00 uur plaatselijke tijd (Pacific Daylight Time). De uitnodiging toont een continue lus die het Apple logo vormt. Het doet ons denken aan de Hermes bandjes voor de Apple Watch die je meerdere keren om je pols moest wikkelen. Het Apple-evenement heeft al een eigen hashtag op Twitter die een Apple-logo laat zien zodra je het in een Tweet noemt. Wie Apple's website bezoekt, kan het logo ook vanuit verschillende hoeken in AR bekijken.

Jon Prosser en Mark Gurman

Eerder kondigde Jon Prosser aan dat Apple vandaag een persbericht zou versturen. Hij was ervan overtuigd dat Apple een nieuwe Apple Watch en iPad zou aankondigen. Apple-insider Mark Gurman van Bloomberg sprak hem tegen en dacht dat het alleen zou gaan om de aankondiging van een evenement. Inmiddels is bekend wie gelijk had.



Praat mee over dit artikel