Samsung kondigt luxe Galaxy Watch3 Titanium aan


Samsung heeft een nieuwe variant van de Galaxy Watch3 aangekondigd. Een met een behuizing van 45 mm, dezelfde functies als de Watch3 maar gemaakt van een nieuw materiaal: titanium.

De Galaxy Watch3 werd nog niet zo lang geleden aangekondigd in roestvrijstalen 41mm en 45mm variant. En nu denkt Samsung dat de tijd rijp is voor een derde variant; 45mm titanium formaat. Ondanks het nieuwe materiaal en het iets verfijnde uiterlijk, is het nog steeds hetzelfde horloge.

Samsung Galaxy Watch3 serie
Galaxy Watch3 Titanium naast de Watch3 45mm en 41mm

Zo heeft het horloge nog steeds een roterende bezel maar deze keer is hij gemaakt van titanium. Het voordeel van titanium is dat het sterker is en tegelijkertijd lichter. In vergelijking met de roestvrijstalen versie is de Galaxy Watch3 Titanium 10,8 gram lichter. Kopers zullen ook een premium metalen bandje in de doos vinden dat qua afwerking overeenkomt met de rest van het horloge. Verder is het vooral dezelfde Galaxy Watch3 met dezelfde functies. Denk aan gezondheidsfuncties en monitoring zoals bloeddruk, ECG en zuurstofgehalte (SPO2). Ook workouts en je slaap kunnen worden gemonitord en in een rapport worden bekeken.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium prijs

De Samsung Galaxy Watch3 Titanium ligt vanaf 18 september in de winkels en is vooralsnog alleen verkrijgbaar in een 45mm-variant met Bluetooth. Een 4G-variant wordt (nog) niet beschikbaar gesteld. De kleurkeuze is eenvoudig; alleen Mystic Black is beschikbaar. De verwachte verkoopprijs is een stevige 649 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel