Foto's en specificaties Fairphone 4 5G gepubliceerd


Het bestaan ervan was al bekend, en nu zijn ook de beelden en specificaties bekend. We hebben het over de Fairphone 4. De grotendeels gerecyclede smartphone gemaakt van eerlijke materialen en de eerste Fairphone met 5G-ondersteuning.

Wat duidelijk wordt uit de foto's is dat er is afgerekend met de schermranden. Fairphone gebruikt een inkeping om de selfiecamera te integreren in plaats van te kiezen voor een subtielere perforatie. Het scherm van de Fairphone 4 meet 6,3 inch, wat aanzienlijk meer oppervlakte oplevert dan de 5,65 inch van de Fairphone 3+

Fairphone 4 5G in groen en grijs
De toekomstige Fairphone 4 in 2 kleuren

Het RAM-geheugen gaat omhoog van 4 naar 6GB en er zullen varianten beschikbaar zijn met 128 en 256GB opslaggeheugen. Het vorige model was alleen beschikbaar met 64GB. De prijs gaat ook omhoog. Een enkel toestel wordt geschat op 600 euro. Het zal beschikbaar zijn in grijs of groen. Verder zien we 3 camera-uitsparingen op de achterkant, al lijkt het erop dat er maar 2 van bezet zijn.

Afscheidphone 4 aankondiging

Wat vermoedelijk wel blijft is de hoge mate van zelf repareren en onderdelen vervangen. Fairphone levert bijvoorbeeld geen oplader mee, maar een schroevendraaier. Hopelijk heeft het ook iets gedaan aan de gedateerde chipset. De Fairphone 3 en 3+ zijn niet bepaald de snelste telefoons op de markt. Dat hoeven ze ook niet te zijn, maar het zou mooi zijn als ze het tenminste kunnen bijbenen. Het wachten is nu op een aankondiging. Dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren.

(via)


Prijsvergelijker Fairphone 4
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Proximus
128 GB Grey
€ 529,99 € 529,99   Bekijk
Coolblue
128 GB Grey
€ 557,00 € 557,00   Bekijk
Fnac
256 GB Grey
€ 664,19 € 664,19   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Fairphone 4


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel