Samsung Galaxy Z Fold S lijkt directe concurrent van Microsoft Surface Duo te worden


Microsoft heeft blijkbaar een gevoelige snaar geraakt bij Samsung. Volgens geruchten werkt Samsung aan een directe concurrent van de Surface Duo met een 360 graden scharnier.

Dat is volgens dit Twitter gerucht. De Galaxy Z Fold S krijgt een scharniermechanisme vergelijkbaar met de Microsoft Surface Duo. Dat betekent dat je hem niet alleen kunt uitvouwen zoals de Galaxy Z Fold2 maar ook helemaal dicht kunt vouwen zodat je het scherm aan de buitenkant hebt. Het grootste voordeel van de Fold S is dat het een enkel opvouwbaar scherm krijgt in plaats van 2 aparte bij de Duo.

Samsung Galaxy Z Fold2
Hetzelfde als deze Fold2, maar kan volledig worden opengevouwen

Nu, de Surface Duo krijgt momenteel veel lof vanwege zijn hoge kwaliteit scharnier. We zijn benieuwd waar Samsung mee komt. Het scharniermechanisme van de Fold 2 is verbeterd, maar kan nog steeds niet tippen aan dat van de Duo. Een 360° scharnier is noodzakelijk voor de Surface Duo omdat het alleen een camera aan de binnenkant heeft die je zowel als hoofdcamera en als selfiecamera moet kunnen gebruiken. Waarom Samsung, dat doorgaans veel camera's gebruikt, dit ook nodig zou hebben is nog niet bekend, maar is wel iets waar we erg in geïnteresseerd zijn.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Fold 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Refurbished.be
Majestic Black Zichtbaar gebruikt
€ 790,00 € 790,00   Bekijk
Refurbished.be
Majestic Black Licht gebruikt
€ 814,00 € 814,00   Bekijk
Refurbished.be
Majestic Black Zo goed als nieuw
€ 900,00 € 900,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Fold 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel