Aankondiging van Samsung Galaxy M22 met grote batterij binnenkort verwacht


Een nieuwe Galaxy telefoon komt er mogelijk aan. Het zou gaan om de Samsung Galaxy M22. De Galaxy M-serie staat vooral bekend om telefoons met grote batterijen, dus deze M22 zal niet teleurstellen.

Er zijn wel wat wisselende geruchten over de accucapaciteit van de Galaxy M22. Een bron denkt dat het 5000 mAh groot zal zijn, maar dat zou 1000 mAh minder zijn dan in de huidige Galaxy M21. Dat is niet erg logisch, dus misschien krijgen we toch een 6000 mAh toestel te zien.

Samsung Galaxy M22 kleuren
Toekomstige kleuren van de Galaxy M22

De supportpagina voor de M22 is nu online gezet door Samsung Singapore en Maleisië, zo is te lezen op 91mobiles. Een sterke aanwijzing dat er een aankondiging aan zit te komen. Het toestel zal modelnummer M225FV/DS krijgen, waarbij DS staat voor Dual SIM.

Galaxy M22 specificaties

Andere specificaties van de Samsung Galaxy M22 zijn een 6,5 inch groot HD+ scherm met een vloeiende 90Hz refresh rate. Aan de achterkant wordt een viervoudige camera met minstens 48MP verwacht. Binnenin zullen we een MediaTek-processor vinden met 4GB RAM-geheugen en 128GB opslagruimte. Dat laatste zou het dubbele zijn van de huidige 64GB in de Galaxy M21

Of al deze specificaties kloppen, zullen we zien wanneer het toestel officieel door Samsung wordt aangekondigd. Tegen die tijd zullen we niet met zekerheid iets zinnigs kunnen zeggen over de accucapaciteit. En of het gerucht over sneller opladen van 25W ook echt waar is.

Afbeelding: DealNTech


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel