Pers render LG Wing 5G met dubbel scherm verschenen


Evleaks plaatste een persafbeelding van de LG Wing 5G op zijn Patreon-pagina. Het toestel dat uitkomt in een 4G en 5G versie heeft een redelijk uniek tweede scherm dat van achter het hoofdscherm draait. Het is de eerste keer dat we de achterkant te zien krijgen.

Is het een opvouwbaar of niet? Feit is dat je het scherm van de LG Wing 5G met een enkele handeling groter kunt maken. Het tweede scherm heeft niet dezelfde grootte, maar met een verwachte 4 inch in diameter is het nog steeds groot genoeg om bruikbaar te zijn. Waarschijnlijk voor multi-tasking of bedieningsknoppen. Dankzij de afbeelding van @evleaks zien we nu ook de achterkant van het toestel.

LG Wing 5G

De Wing 5G krijgt een Triple Camera systeem in een opstelling die ons doet denken aan Samsung's Galaxy Note 20 serie. Drie lenzen bevinden zich onder elkaar in de linkerbovenhoek met een flitser op hetzelfde eiland. De resolutie van de afbeelding is niet hoog genoeg om af te lezen hoeveel megapixels de camera's zijn. Naast een blik op de achterkant zien we ook een deel van de zijkant. We hadden wat zorgen over de dikte vanwege het dubbele scherm. Het lijkt iets dikker dan gemiddeld, maar het ziet er niet te dik uit. Verwacht wordt dat LG zeer binnenkort de Wing en Wing 5G aankondigt. De naam hebben ze al bevestigd, nu is het de beurt aan de onthulling van de telefoon zelf.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel