Evleaks lekt Nokia 3.4, toont Nokia's vooruitgang


Evleaks heeft een afbeelding van de aankomende Nokia 3.4 op zijn Twitter-tijdlijn geplaatst. Niet alleen de 3.4, maar ook al zijn voorgangers. Daaruit blijkt niet alleen de vooruitgang van Nokia, maar ook de afwezigheid van de Nokia 3.3. Dat model is overgeslagen.

Het is de laatste tijd een beetje stil geweest rond Nokia. Het is al zes maanden geleden dat het laatste model werd aangekondigd. Er zijn genoeg geruchten over nieuwe modellen maar tot nu toe is er nog niets officieel. Dat geldt ook voor de Nokia 3.4 die vandaag is uitgelekt. Een foto van dit instapmodel verscheen op @evleaks

Nokia 3.4-familie
De Nokia 3.4 rechts met al zijn voorgangers

Op bovenstaande afbeelding zien we de gehele Nokia 3 serie, te beginnen met de Nokia 3, de Nokia 3.1, Nokia 3.2 en nu de Nokia 3.4. Nokia verzuimde begin dit jaar een Nokia 3.3 aan te kondigen en had blijkbaar geen zin om de achterstand in te halen. En daarom springen we meteen naar de Nokia 3.4. Wanneer dit model officieel wordt is nog onbekend, er zijn geen berichten over beschikbaar.

Nokia 3.4 specificaties

Als we naar de foto kijken, krijgt de 3.4 twee camera's meer dan zijn voorganger die in een cirkelvormige cameramodule zijn geplaatst. Daaronder bevindt zich een vingerafdruklezer. De leest ziet er wel uit als plastic, hoewel dat niet slecht hoeft te zijn. Plastic versplintert niet als je het laat vallen zoals glas dat doet. Het glanzende uiterlijk is ook verdwenen. Vlekken van vingerafdrukken zullen hierdoor minder zichtbaar zijn. Vorige maand ging het gerucht dat de telefoon een 6,5 inch punch-hole scherm heeft met 4000 mAh batterij.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel