OnePlus toont OnePlus 8T al in Aquamarijn Groen


Officieel is het nog niet aangekondigd, maar OnePlus heeft al wel een video gepubliceerd waarin de OnePlus 8T te zien is. Opvallend omdat de onthulling al over een week plaatsvindt.

Het is niet gebruikelijk voor fabrikanten om te spreken over onaangekondigde telefoons, laat staan ze te tonen. OnePlus is in dit opzicht altijd anders geweest. In de onderstaande video krijgen we een voorproefje van de OnePlus 8T in Aquamarine Green. Die kleur lijkt erg op Glacial Green van de OnePlus 8

Waar de OnePlus 8 nog een matte achterkant heeft, lijkt de achterkant van de 8T meer glossy. Niet iedereen vindt dat mooi, vooral omdat het een stuk gevoeliger is voor vegen en vingerafdrukken. Het ontwerp lijkt in lijn te zijn met eerdere geruchten. Zo is de camera-opstelling verplaatst naar de linkerbovenhoek en steekt hij ook een beetje uit. Hij bestaat in totaal uit vier camera's (waarvan ten minste één 48MP) en heeft twee LED-flitsers.

Ontworpen om te presteren

OnePlus eindigt zijn video met de boodschap "Designed to perform". Dit suggereert dat het toestel een krachtigere processor heeft dan de OnePlus 8. Dit strookt niet met geruchten dat het toestel dezelfde Snapdragon 865-processor heeft. Qualcomm heeft een snellere versie aangekondigd in de vorm van de 865+, maar het is nog onduidelijk of die zijn weg heeft gevonden naar de 8T

De lancering van de OnePlus 8T staat gepland voor woensdag 14 oktober om 16:00 CEST. Zoals gebruikelijk kan het evenement online worden bijgewoond via een livestream. Alle ontbrekende puzzelstukjes zullen ongetwijfeld duidelijk worden.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel