Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition aangekondigd

Verkrijgbaar in 49 verschillende kleurencombinaties


Samsung heeft een speciale editie van de Galaxy Z Flip 3 aangekondigd: de Bespoke Edition. Het is een gepersonaliseerde versie van Samsung's populairste opvouwbare telefoon waarbij je zelf de kleuren van de panelen kiest.

In de Bespoke Studio kunt u de kleuren van de panelen van de Flip 3 kiezen. U kunt kiezen uit 5 kleuren; blauw, geel, roze, wit en zwart. Voor het scharnier kunt u kiezen tussen zwart en zilver. In totaal zijn er 49 verschillende kleurencombinaties mogelijk.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition

De gepersonaliseerde Flip 3 Bespoke Edition is alleen verkrijgbaar via samsung.com en wordt op maat gemaakt. De gekleurde panelen kunnen achteraf worden verwisseld voor andere. De Z Flip 3 Bespoke Edition is vanaf 20 oktober verkrijgbaar voor een verkoopprijs van $1099 in een selecte groep landen, waaronder Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het toestel wordt geleverd met 1 jaar gratis Samsung Care+, dat u beschermt tegen schade door ongelukken.

Galaxy Watch 4 Bespoke Studio

De Galaxy Watch 4 krijgt ook een Bespoke Edition waarmee je de kleur van de behuizing en het bandje kunt kiezen. Ook dit is exclusief verkrijgbaar op de website samsung.com via de Bespoke Studio.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Z Flip 3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
128 Go Noir
€ 499,00 € 499,00   Bekijk
Refurbished.be
128 GB Phantom Black Licht gebruikt
€ 572,00 € 572,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Z Flip 3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel