Samsung verrast met aankondiging Unpacked Event deel 2

Komt de Galaxy S21 FE er dan toch?


Samsung houdt op 20 oktober 2021 een nieuw Unpacked Event. Het is nog onduidelijk wat daar zal worden aangekondigd. Als het een nieuw toestel is dan is de Galaxy S21 FE de meest voor de hand liggende kandidaat.

De Galaxy Unpacked Part 2 uitnodiging toont kleurrijke blokken met verschillende app-iconen. Onder die apps zijn Samsung Health, de mediaspeler, camera en SmartThings. Het is dus ook goed mogelijk dat het evenement zich zal richten op software. Wellicht de officiële lancering van OneUI 4 dat gebaseerd is op Android 12.

Samsung Galaxy Unpacked Part 2
Galaxy uitgepakt deel 2

De datum van 20 oktober werd al eerder genoemd. John Prosser noemde deze datum als mogelijke aankondigingsdatum voor de Galaxy S21 FE. Dit nieuwe Fan Edition-toestel zou eigenlijk al veel eerder komen, waarna men dacht dat het toestel geannuleerd was.

Samsung Galaxy S21 FE?

Het is nog even afwachten of Samsung dit 6,4 inch grote toestel met 120Hz scherm ook daadwerkelijk gaat aankondigen. We hopen van wel, want de S20 FE was een daverend succes. Een betaalbaar toestel met high-end specificaties. De S21 FE belooft dat ook te worden met zijn Snapdragon 888-processor.

En toch, de uitnodiging lijkt anders te suggereren. Nieuwe kleuren voor de Galaxy Z Flip 3 misschien? Een nieuwe Bespoke-koelkast met Android? Of is het de officiële lancering van OneUI 4.0? We horen het 20 oktober 2021 om 7 AM PT (16:00 CEST). Het evenement is live te volgen op de website samsung.com.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S21 FE verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel