OnePlus introduceert speciale Pac-Man editie van Nord 2


OnePlus lanceert een speciale editie van de Nord 2 die is gebaseerd op het klassieke spel PacMan. Zo is de behuizing voorzien van lichtgevende inkt en bevat de interface verschillende kenmerken van het iconische spel.

Wie heeft Pac-Man niet gespeeld? Maar voordat we helemaal nostalgisch gaan doen, eerst iets meer over deze bijzondere samenwerking tussen OnePlus en Bandai Namco. Die laatste is beter bekend als de uitgever van Pac-Man. Het spel waarin een smiley alle puntjes moet opeten en ondertussen allerlei spoken moet ontwijken. 41 Jaar na de release van het spel is er nu de OnePlus Nord 2 Pac-Man Limited Edition.

OnePlus Nord 2 Pac-Man

We hebben het hier over een Nord 2 met 12 GB RAM en 256 GB opslag, maar met een aantal speciale functies en natuurlijk een bijpassend uiterlijk. Het meest opvallend is de achterkant met fosforescerende inkt. Hierdoor licht het toestel op in het donker waarna het bekende doolhof zichtbaar wordt. De inkt zit opgesloten in een speciale laag die er ook wat extra diepte aan geeft.

Prijs OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

Ook in de interface vinden we enkele verwijzingen naar Pac-Man terug. Je vindt er verschillende spelletjes, uitdagingen en je kunt verborgen content vinden. Meer dan genoeg om je enkele uren bezig te houden. De prijs van de Nord 2 Pac-Man Edition begint bij € 529 en zal binnenkort beschikbaar zijn.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel