Afbeelding van mogelijke Motorola edge 30 Ultra gepubliceerd


Mogelijk krijgen we vandaag onze allereerste blik op de Motorola edge 30 Ultra. Het volgende high-end vlaggenschip van moederbedrijf Lenovo gaat er heel anders uitzien dan zijn voorganger.

Als de geruchten waar zijn, tenminste. En aangezien de beelden afkomstig zijn van de doorgaans betrouwbare @onleaks hebben we weinig reden om anders te geloven. Eén ding is wel opmerkelijk. Motorola heeft nog nooit eerder een Ultra-versie van zijn Edge-serie uitgebracht en dit zou het eerste model met een Snapdragon 898-processor moeten zijn.

Motorola edge 30 Ultra render

Persoonlijk waren we nogal gecharmeerd van de looks van de edge 20Pro, maar Lenovo slaat alweer een andere richting in. Als je naar de afbeelding hierboven kijkt, krijgt de edge 30 Ultra zijn eigen aparte look met een vernieuwde en afgeronde cameramodule.

Edge 30 Ultra specificaties

Opvallend is dat de bron ook enkele specificaties vermeldt. Te beginnen met een Snapdragon 898-processor. Dat is enigszins vreemd omdat Motorola momenteel helemaal geen gebruik maakt van de Snapdragon 888 of 888+. Misschien wordt die wel helemaal overgeslagen. De camera bestaat volgens de bron uit een 50MP hoofdcamera, 50MP ultra groothoek en 2MP dieptecamera.

De meeste megapixels zijn aan de voorkant te vinden. Motorola past naar verluidt een 60MP selfiecamera toe. Dat klinkt ons als overkill in de oren, maar we laten ons graag verrassen. Binnenin vinden we een 5000 mAh grote batterij die snel opgeladen kan worden met 68W. Als dat waar is dan kan de edge 30 Ultra aanzienlijk sneller worden opgeladen dan veel van zijn concurrenten.

Aankondiging edge 30 Ultra

De lancering van deze Motorola edge 30 Ultra wordt niet voor 2022 verwacht. Toch hoeven we waarschijnlijk ook niet heel lang te wachten. Sommige bronnen denken aan begin 2022 als mogelijke lanceerdatum.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel