"Motorola edge 40 Pro krijgt 125W snellader"


Motorola's nieuwe edge 40-serie wordt begin 2023 verwacht. Onderdeel van die serie wordt de edge 40 Pro, die onlangs opdook bij de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC. En dat vertelt ons iets meer over hoe snel we de edge 40 Pro kunnen opladen.

Volgens het FCC-rapport lijkt de Motorola edge 40 Pro te worden geleverd met een 125W snellader. Nu hoeft dat niet te betekenen dat de edge 40 Pro tot 125W kan worden opgeladen, maar het ligt wel voor de hand. Motorola is geen onbekende met deze hoeveelheid; ook de huidige edge 30 Ultra kan met 125W worden opgeladen.

Mensen zitten in een park met de Motorola edge 30 Ultra op de foto.
De Motorola edge 30 Ultra ondersteunt ook 125W snelladen

Uit graven in het FCC-rapport blijkt verder dat de edge 40 Pro draadloos kan worden opgeladen en ook anderen draadloos kan opladen. Het toestel wordt naar verwachting aangedreven door Qualcomm's pas aangekondigde Snapdragon 8 Gen 2. Dat maakt de Motorola edge 40 Pro tegelijkertijd een zeer high-end toestel, maar dat zal al duidelijk zijn geworden uit de naam.

165Hz OLED-scherm

Ook in China onderging de 40 Pro zijn certificeringsproces. Dat rapport onthulde dat het een OLED-scherm heeft met een hoge verversingssnelheid van 165Hz. De meeste high-end smartphones draaien op maximaal 120Hz. Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, kondigde in februari van 2022 de edge 30 Pro aan. Het ligt voor de hand dat er precies een jaar later een opvolger komt.

.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel