Afbeeldingen van platte Samsung Galaxy A34 vrijgegeven


Het wordt steeds duidelijker hoe Samsung-telefoons er in 2023 uitzien. Daarmee bedoelen we dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Afbeeldingen van de Samsung Galaxy A34 zijn opgedoken en lijken op wat we al eerder hebben gezien. Namelijk een telefoon met een platte achterkant en los daarop geplaatste cameramodules.

Renders van de Samsung Galaxy A34 verschenen op Giznext en zijn afkomstig van @onleaks. De Franse leaker van telefoons heeft een betrouwbare staat van dienst, dus we hebben alle reden om te geloven dat de onderstaande afbeeldingen accuraat zijn.

Preliminary renders of the mid-range Samsung Galaxy A34 smartphone by @onleaks.
Renders tonen platte Galaxy A34 van Samsung

De bron meldt verder dat het toestel een 6,5-inch groot scherm zal hebben dat aan beide zijden plat is en voorzien is van een drievoudig camerasysteem aan de achterkant. Ook wij hadden dat laatste kunnen vertellen door simpelweg naar de foto's te kijken. Welke cameraresoluties de A34 krijgt, is niet bekend. Door naar de overige renders te kijken, zien we dat het toestel een USB C-poort en een audiojack-ingang heeft.

Galaxy A34 5G

.
Het scherm heeft een inkeping voor de selfiecamera. De vorm zit een beetje tussen een V en een U in. We durven dus nog geen harde uitspraken te doen over welk Infinity-scherm de Galaxy A34 precies heeft. De opvolger van de Galaxy A33 komt waarschijnlijk uit in een 4G- en een 5G-versie, maar we weten nog niet voor welke prijs precies. Verwacht een aankondiging ergens begin 2023.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy A34 verkrijgbaar is

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy A34 5G verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel