Beelden van prijzige Google Pixel Fold verschenen


Met grote voorzichtigheid brengen wij u meer informatie over de opvouwbare telefoon van Google. Het toestel dat werd verwacht en vervolgens zogenaamd werd geannuleerd. Dus of de onderstaande informatie klopt valt nog te bezien, maar we willen het u ook niet onthouden.

Dit nieuws is afkomstig van FrontPageTech. Deze publicatie heeft geen onfeilbare reputatie, dus lees voorzichtig verder. Zij beweren dat de Google Pixel Fold echt is en lijkt op de Fold4 van Samsung.

Render van de nog niet aangekondigde opvouwbare Google Pixel Fold in Obsidian Black.
Zo zou de Google Pixel Fold eruit zien

Google zou een boekvorm overwegen met een secundair scherm aan de buitenkant en een opvouwbaar groter scherm aan de binnenkant. FPT verzuimt te vermelden hoe groot dit is. Wel staat er dat de Pixel Fold in twee kleuren uitkomt; Chalk (wit) en Obsidian (zwart). En dat voor het astronomische bedrag van 1799 US dollar. Er wordt ook een lanceerdatum genoemd; mei 2023.

Pixel Fold specificaties

Veel meer specificaties worden niet gegeven. We zullen het dus vooral met de beelden moeten doen. Daarin zien we een camerabalk die niet over de volle breedte is aangebracht, maar meer aan de achterkant zit. Google's oplossing zorgt er eerder altijd voor dat telefoons niet wiebelen op tafel, maar dat geldt niet voor deze Fold als je hem uitgevouwen hebt.

Het onaangekondigde Google Pixel Fold binnenscherm met zichtbare randen.
De Pixel Fold zal zichtbare randen aan de binnenkant hebben

We zien wat lijkt op drie verschillende camera's. Welke functies ze hebben, weten we (nog) niet. Wat verder opvalt zijn de relatief grote schermranden van het opvouwbare scherm. Terwijl die bij concurrent Samsung nog strak tegen de rand zitten, past Google boven en onder een zichtbare bezel toe.

Pixel Fold aankondiging

De bron vermeldt verder dat de Google Pixel Fold opvallend zwaar aanvoelt. Ook andere fabrikanten van opvouwbare telefoons worstelen om het gewicht naar beneden te krijgen. Een kwart kilo is geen uitzondering; dat begin je na verloop van tijd te merken als je hem vasthoudt. Of Google daar verandering in weet te brengen valt nog te bezien.

Wellicht kondigt Google de Fold aan tijdens Google I/O. Dat evenement wordt altijd in mei gehouden, de maand die de bron noemt als mogelijke lanceerdatum.

.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel