Render toont aankomende Motorola Moto G10 Play


De opvolger van de Moto G9 Play komt eraan en dit keer is de selfiecamera in een punch-hole geplaatst in plaats van een notch. Dit alles is bekend door een gepubliceerde render van Steve Hemmerstoffer, beter bekend als @onleaks.

Lenovo kondigde de Motorola Moto G9 Play in augustus van 2020 aan, dus het is wat vroeg om 3 maanden na dato al te spreken over een opvolger. Een opvolger die we voor het gemak Moto G10 Play noemen, maar die uiteindelijk onder een heel andere naam uit zou kunnen komen.

Motorola Moto G10 Play

Volgens dit rapport zal het scherm ongeveer 6,5 inch groot zijn, even groot als het Max Vision-scherm van de G9 Play. Nieuw aan dit scherm is het perforatiegat voor de selfiecamera. Op zijn voorganger werd nog gebruik gemaakt van een inkeping, maar dat is een ontwerpstijl waar veel fabrikanten inmiddels vanaf zijn gestapt.

Moto G10 Play aankondiging

De afmetingen van het toestel zijn 165,3 x 75,4 x 9,5 millimeter. Als we de cameramodule meerekenen, krijgen we een dikte van 10,4 millimeter. Aan de bovenkant zit nog een 3,5mm hoofdtelefoonpoort terwijl de vingerafdrukscanner aan de rechterkant te vinden is. Steve verwacht een officiële lancering in de "komende weken". Gezien wanneer de G9 Play werd aangekondigd is dat iets wat we moeten zien om te geloven.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel