Eerste beelden tonen verrassende OnePlus 10 Pro


Als het jaar ten einde loopt, is het meestal tijd om het rustiger aan te doen. Genieten van dingen, terugkijken op goede tijden. Niet bij OnePlus. OnePlus werkt al hard aan de toekomstige OnePlus 10 Pro. En we kunnen je nu de eerste beelden ervan laten zien en ze zijn bijzonder.

Voornamelijk omdat OnePlus ook kiest voor een bijzonder uniek ontwerp van de cameramodule. Geen hoekje zoals bij Samsung, geen eilandje zoals bij Apple, maar een hapje. Dat is de beste manier om dit ontwerp te omschrijven. Aan de bovenkant zitten 3 camera's met een vierde uitsparing voor sensoren en een flitser. Het geeft de OnePlus 10 Pro een vrij uniek uiterlijk.

OnePlus 10 Pro render

Enigszins verrassend ontbreken afbeeldingen van de voorkant. Deze zijn misschien moeilijker te reproduceren omdat de afbeelding hierboven niet is gemaakt met behulp van CAD-tekeningen, maar via een beschrijving van een getuige. Wellicht volgen er later meer nauwkeurige afbeeldingen, eventueel vergezeld van specificaties.

Aankondiging OnePlus 10 Pro

OnePlus kondigt meestal 2x per jaar nieuwe vlaggenschepen aan. Vorig jaar gebeurde dat niet en dus moesten we het alleen doen met de OnePlus 9 Pro die in maart van 2021 werd aangekondigd. Een OnePlus 9T (Pro) heeft nooit het daglicht gezien. We zullen moeten afwachten hoe het uitpakt als de 10 Pro officieel wordt aangekondigd.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel