Oppo lanceert A54s met enkele downgrades


Oppo heeft de A54s gelanceerd; een smartphone met 5000 mAh grote batterij en een 50MP Triple camera. Als opvolger van de A53s lijkt Oppo een aantal ongebruikelijke keuzes te maken.

De A54s is een 6,52-inch smartphone met een royale 5000 mAh batterij voor bijna een dag YouTube-kijken. En dankzij een speciale energiebesparende modus kunt u nog steeds enkele uren uit een paar procenten persen. Het toestel valt ook op dankzij zijn drievoudige camerasysteem met 50+2+2 megapixels.

Oppo A54s Crystal Black aan het opladen
De Oppo A54s aan de lader

Wat de camera betreft, dat klinkt als een grote upgrade. Immers, de Oppo A53s ging niet verder dan 13MP. Maar in sommige opzichten gaat de Oppo A54s ook achteruit. Zo is de hoge 90Hz schermverversingsfrequentie niet meer en is de Qualcomm Snapdragon processor ingeruild. Daarvoor in de plaats krijgen we een schermpaneel van "slechts" 60Hz en een chipset van MediaTek.

HD+ Eye-care en System Booster

Volgens Oppo hoeft dat geen probleem te zijn want het is nog steeds een HD + Eye-care Display wat betekent dat de helderheid automatisch wordt aangepast aan de omgeving waardoor het lezen vriendelijker is voor de ogen. En er is geen vertraging dankzij System Booster, dat automatisch systeemprocessen optimaliseert om vertraging te voorkomen.

50MP AI drievoudige camera

Oppo schat ook in dat consumenten gemakkelijker over de streep zullen worden getrokken door de vernieuwde camerasensor met een hogere resolutie. Deze 50MP sensor zou meer details en licht moeten kunnen vastleggen door de grotere afmetingen. De andere 2 camera's zijn beide 2MP en worden gebruikt om diepte en extreme close-ups (macro) te fotograferen.

Oppo A54s Pearl Blue
A54s in parelblauw

De Oppo A54s zal beschikbaar zijn in Crystal Black en Pearl Blue voor een geschatte verkoopprijs van €219. Verwacht dat deze telefoon binnenkort in de winkels zal liggen.


Prijsvergelijker Oppo A54s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
Blue
€ 214,00 € 214,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Oppo A54s


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel