Samsung werkt aan goedkopere Galaxy Note 20 FE


Na het succes van de Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE), lijkt het er nu op dat Samsung werkt aan een Note 20 FE. De eigen website van Samsung maakt melding van het bestaan van dit model. Daarnaast hebben we vernomen dat Samsung de productie van de overige Note 20 series aan het terugschroeven is.

De verkoop van de Note 20 kan tegenvallen. Het succes van de Galaxy S20 FE zou wel eens groter kunnen zijn dan verwacht. Misschien wel allebei. Hoe dan ook, een Note 20 FE is in de maak, zoveel lijkt duidelijk. De bron van dit alles is Samsung zelf.

Samsung Galaxy Note 20 FE
Samsung website vermeldt de Note20 FE

Samsung Brazilië vermeldt de Samsung Galaxy Note 20 FE en zegt dat het een 6,5 inch groot scherm heeft en een camera met 3x optische zoom. De vermelding is inmiddels van de site verdwenen, maar het internet vergeet nooit. De Note 20-serie bestaat momenteel uit de dure Note 20 Ultra, de Note 20 5G en een iets goedkopere Note 20 4G. Een Plus-model ontbreekt dit jaar.

Aantasting verkoop Note 20

De komst van een Note 20 FE kan bittere noodzaak zijn. Volgens een ander rapport heeft Samsung in oktober 2020 slechts 70% verkocht van de aantallen die het had gehoopt te verkopen. Als gevolg daarvan zou Samsung de productie hebben teruggeschroefd. Opvallend is dat de verkoop van het duurste Note 20-model, de Ultra, boven verwachting is. De standaard Note 20 zou achterblijven.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel