Lenovo-manager deelt foto en info van Motorola edge X30


Telefoonbedrijven houden niet van lekken. Ze walgen ervan, vinden ze storend en pakken de lekkende partijen hard aan. Tegenwoordig schrikken ze zelfs niet terug voor juridische stappen. Bij Lenovo doen ze het anders. Daar lekken ze zelf foto's en informatie over aankomende telefoons.

Of Chen Jin, algemeen directeur van Lenovo, in de problemen komt is onzeker. Wat we wel weten is dat we kijken naar de Motorola edge X30. Nu is het goed mogelijk dat dit model alleen voor de Chinese markt is. Een variant ervan zal echter wel een wereldwijde lancering krijgen, mogelijk als onderdeel van de edge 30-serie.

Motorola edge X30
De Motorola edge X30

Misschien wordt dit wel de Motorola edge 30 Ultra. Renders ervan hebben we al eerder gezien en die lijken inderdaad erg op het toestel op de foto hierboven. In het blogbericht op Weibo staat verder dat dit toestel gebruik maakt van de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 processor en een 10-bit kleurenscherm heeft.

Lancering Edge X30

In een ander bericht op Weibo lezen we dat het 6,67-inch scherm een hoge verversingssnelheid van 144Hz zal hebben en een Full HD+ resolutie van 2400 bij 1080 pixels. De afmetingen zullen 163 x 75,9 x 8,4 millimeter zijn. Lenovo houdt op 9 december een evenement waar het dit apparaat zal aankondigen. Het zou dan al op 15 december in de verkoop moeten gaan. Of dit ook geldt voor de wereldwijde versie van de edge 30-serie valt nog te bezien.

Lanceringsevenement Motorola edge X30

Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel