Nieuw marketingmateriaal toont Google Pixel Watch


Google werkt volgens geruchten aan een eigen Wear OS 3 horloge; de Pixel Watch. Dankzij een bron hebben we nu nieuw beeldmateriaal, mogelijk de officiële persbeelden. Veel nieuws leren we er echter niet van.

Rond, draaiend onder Wear OS 3 en een lancering in Q1 2022. Alles wat we al wisten. Mede dankzij exact dezelfde bron; Front Page Tech. De officiële naam van het horloge zal zijn; de Google Pixel Watch

Google Pixel Watch officiële persafbeeldingGoogle Pixel Watch officiële persafbeelding
Google Pixel Watch officiële persafbeeldingGoogle Pixel Watch officiële persafbeelding

Google's eigen interpretatie van de Apple Watch zal rond zijn in plaats van vierkant, heeft geen schermranden en draait Watch OS 3 dat mede is ontwikkeld met Samsung. Kijkend naar de screenshots, krijgen we niet veel meer informatie. Het enige wat we zien is een klok en een kaarten-app. Welk voordeel de Pixel Watch heeft ten opzichte van laten we zeggen een Galaxy Watch 4 is dus niet direct bekend.

Pixel Fold niet verwijderd?

Het wachten is op de officiële lancering. Die volgt mogelijk in het eerste kwartaal van 2022. Dezelfde Front Page Tech meldt verder dat geruchten over het schrappen van de Pixel Fold niet waar zijn. Mogelijk zien we daarom naast de onthulling van dit horloge toch een opvouwbare Pixel-telefoon. Wie weet.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel