Foto toont Samsung Galaxy S21+ en S21 Ultra voor het eerst


Het duurt niet lang meer en Samsung zal de S21-serie aankondigen, bestaande uit in ieder geval de S21+ en S21 Ultra. Precies die twee zijn nu op foto vastgelegd. Het is de eerste keer dat zo'n foto is verschenen.

Het is de eerste keer dat we een foto zien met een S21-model erop. In dit geval de S21 Ultra en S21+. Renders van beide toestellen, maar ook van de inzending S21, zijn inmiddels al vele malen opgedoken. Een echte foto is dus zeer welkom.

Samsung Galaxy S21 Ultra en S21+
De S21 Ultra naast de S21 Plus

De foto leert ons dat Samsung een matte afwerking zal gebruiken voor de achterkant. Eerdere renders lieten dit niet zien, maar dat is niet vreemd als je erover nadenkt. De fabriekstekeningen die de basis vormden voor deze renders vermelden niet altijd de materiaalafwerking en materiaalsoort. Het is dus nog onbekend waar de achterkant van gemaakt is. De S20 verraste door een plastic achterkant te gebruiken. Het is nog onduidelijk of en welke S21-modellen ook een plastic achterkant hebben.

Samsung Galaxy S21 aankondiging

Verder valt de vernieuwde cameramodule op. Letterlijk. Alsof Samsung daar de focus op wil leggen. Verwacht wordt dat de S21 Ultra een 108MP camera heeft met 12MP ultra-groothoek, 10MP telelens en 10MP periscoop lens. Volgens de laatste geruchten zal de S21+ een drievoudig camerasysteem krijgen bestaande uit 64+12+12 megapixels. Definitieve specificaties zullen in januari duidelijk worden. Dan zal Samsung de serie naar verwachting officieel aankondigen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel