Foto toont Xiaomi Mi 11 met leerachtige achterkant


Met nog slechts enkele uren te gaan voor een officiële aankondiging verschijnen er verschillende foto's van de Xiaomi Mi 11. En daaruit blijkt dat ten minste één versie is uitgerust met een leerachtige behuizing.

De lancering van de Xiaomi Mi 11 staat gepland voor 28 december. Het vlaggenschip krijgt naar verwachting de onlangs aangekondigde Snapdragon 888. Daarmee is het de eerste smartphone met deze chipset van Qualcomm. Ongetwijfeld zullen er binnenkort nog veel meer aankondigingen volgen. De focus aan de achterkant ligt vooral op de camera die uit minstens 108 megapixels bestaat.

Xiaomi MI 11 met leren hoesje

Daarnaast lijkt de Mi 11 nog minstens 2 andere camerasensoren te hebben. Mogelijk een ultragroothoeklens en een telelens maar sluitend bewijs hiervoor ontbreekt. Foto's van de voorkant ontbreken nog en daar kan een goede reden voor zijn. Het gerucht gaat dat Xiaomi de selfiecamera achter het beeldscherm plaatst. Ook wordt verwacht dat de Mi 11 Android 11 heeft met daarbovenop MIUI 12 met 12GB aan RAM geheugen. Opvallend detail; er zit geen oplader in de doos. Nadat Apple ermee begon, lijkt Xiaomi nu te volgen.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel