LG Stylo 6

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De LG Stylo 6 in het nieuws

LG Stylo6 Evleaks

Foto's LG Stylo 6 met stylus opgedoken

Geruchten ·

Er zijn renders verschenen die alle hoeken van de aankomende LG Stylo 6 laten zien. Een LG telefoon die gebruikt kan worden met een pen, ook wel stylus genoemd.

De hoge kwaliteit renders van de LG Stylo 6 komen van het betrouwbare @evleaks dat zijn materiaal tegenwoordig plaatst op Patreon. De renders maken duidelijk dat LG in de voetsporen van anderen treedt door gebruik te maken van kleurverloop. Maar de onderstaande foto geeft meer informatie weg.

LG Stylo 6 by @evleaks
De LG Stylo 6 met ingebouwde pen

Bijvoorbeeld de vrij grote druppelvormige inkeping in het display. Waar anderen inmiddels zijn overgestapt op een meestal kleinere gaatjesperforatie, blijft LG volharden in de inmiddels gedateerde inkeping. En dat is niet de enige schermevolutie die LG heeft gemist. Ook de vingerafdrukscanner zit niet in het display, maar zit nog steeds aan de achterkant. Misschien tot vreugde van sommigen, maar het ziet er niet echt modern meer uit in 2020.

LG Stylo 6 specificaties

De LG Stylo 6 lijkt ook te beschikken over een drievoudig camerasysteem, een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting en een fysieke Google Assist-knop. Eerdere geruchten spraken van een 6,2-inch scherm met Full HD+ resolutie. Het is nog onduidelijk welke chipset de Stylo 6 gaat gebruiken. Dit bepaalt voor een groot deel in welk segment we hem kunnen plaatsen en welke telefoons hij het op zal nemen. De Stylo 6 zal een zware strijd verwachten met de Motorola G Stylus aan de onderkant en de Note 10 aan de bovenkant.


Vragen en antwoorden over de LG Stylo 6