Oppo Find N

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Oppo Find N in het nieuws

Oppo FiNd N Tweet

Oppo Find N moet concurreren met Galaxy Z Fold3

Geruchten ·

Oppo zal naar verluidt op 15 december 2021 zijn eerste opvouwbare telefoon aankondigen; de Find N. Qua design lijkt hij veel op de Samsung Galaxy Z Fold3. Maar dan met een goedkoper prijskaartje.

Van 14 tot 15 december houdt Oppo zijn INNO DAY-evenement. Hier toont het meestal nieuwe technologieën aan de wereld. Dit jaar zal vermoedelijk in het teken staan van foldables. De Find N zou de eerste opvouwbare Oppo-telefoon zijn en lijkt qua ontwerp sterk op de Samsung Galaxy Z Fold3

In de bovenstaande video krijgen we zelfs een korte blik op de Find N. Aan de buitenkant vinden we een groot scherm zonder bezel met een uitklapbaar scherm aan de binnenkant en met een selfiecamera in de linkerbovenhoek. Het is nog niet bekend of deze camera onder het scherm zit, net als bij de Fold3. Eerdere geruchten spraken over een buitenste 6,5 inch scherm met minimaal 3 camera's en een 8 inch scherm aan de binnenzijde.

Aankondiging Oppo Find N

Oppo schrijft dat het al 4 jaar werkt aan deze Find N en gelooft dat dit ontwerp de weg vooruit is. Welke onderscheidende kenmerken de Find N zal hebben blijft vooralsnog geheim maar daar zal 15 december ongetwijfeld verandering in komen.


Video over de Oppo Find N

In een wereld waarin zo'n beetje iedere telefoon er hetzelfde uit ziet is het fijn om te zien dat Oppo wat anders heeft proberen te doen. Met deze Find X3 Pro bijvoorbeeld


Vragen en antwoorden over de Oppo N