Oppo Find X6

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Oppo Find X6 in het nieuws

ts Oppo Find X6 Weibo Whylab

Oppo Find X6 gespot met gigantische cameramodule

Geruchten ·

Hoe groot mag een camera op de achterkant van een telefoon zijn? Natuurlijk mag hij een beetje uitsteken, maar wanneer is het te veel? We vragen het ons af, want er zijn foto's van de Oppo Find X6 opgedoken en die laten een nogal groot camera-eiland zien. Wat denken jullie?

Voorbij zijn de dagen dat de camera's van mobiele telefoons volledig in de behuizing zaten. We zien al behoorlijk extreme gevallen waarbij de camera's flink uitsteken. Oppo denkt dat het nog radicaler kan en laat een heel plateau van camera's uit de achterkant van zijn nieuwe Find X6 steken.

Uitgelekte foto van de Oppo Find X6 met zijn enorme camera aan de achterkant

Het geheel doet enigszins denken aan de cameramodule van de POCO X4 Pro, maar dan nog aanzienlijker. Ondanks dat het er nogal komisch uitziet, is het in zekere zin praktisch. Uw mobiel ligt altijd stabiel op tafel zonder te wiebelen. Kofferfabrikanten hebben echter nog een zorg: hoe maak je een hoesje voor zoiets zonder dat het resultaat te dik is?

Vind X6 specificaties

De site die de beelden ontdekte suggereert dat de opvolger van de Oppo Find X5 binnenkort wordt aangekondigd. Daarmee lijkt het ontwerp definitief te zijn; we kijken dus niet naar een prototype. De verwachte specificaties zijn echter waarschijnlijk een 6,7-inch groot scherm, een trio van 50MP camera's en een Snapdragon 8+ Gen 1-processor.

Oppo Find X6 ligt verhoogd op een tafel.
Altijd goed zicht op je telefoon dankzij de immense achtercamera

Voor de Find X6 Pro heeft Oppo de Snapdragon 8+ Gen 2 in petto. Wat de twee verder gemeen hebben is een Hasselblad-camera. Oppo ging ook een samenwerking aan met deze Zweedse camerafabrikant voor de Find X5-serie.


Vragen en antwoorden over de Oppo X6