Samsung Galaxy S23+

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S23+ in het nieuws

S23plus Battery Sammobile

Foto toont batterij Samsung Galaxy S23+

Geruchten ·

Samsung lijkt klaar te zijn met de Galaxy S23+. Dat denken we, want er is een foto verschenen waarop de batterij te zien is. En als de batterij definitief is, is de rest van het toestel waarschijnlijk ook definitief.

Iedereen die wel eens een telefoon uit elkaar heeft gehaald, weet dat de batterij de meeste ruimte inneemt. Dat betekent dat de afmetingen van de batterij nogal belangrijk zijn. Alle andere onderdelen zitten er als een puzzel omheen. Samsung lijkt de puzzel van de S23+ gelegd te hebben, want er is nu een foto opgedoken van de S23 Plus batterij.

Samsung Galaxy S23+ batterij
De vermeende batterij van de S23+

SamMobile bracht de bovenstaande afbeelding aan het licht in een goedkeuringsdatabase voor de Koreaanse markt. De batterij heeft het typenummer EB-BS916ABY en is bestemd voor een product met het typenummer SM-S916B. Dat laatste hoort bij de Samsung Galaxy S23+, aldus SamMobile.

Galaxy S23+ batterijcapaciteit

Helaas kunnen we de capaciteit van de batterij niet vinden, maar het zou ons niet verbazen als die hetzelfde is als in de huidige S22+. Dat zou 4500 mAh betekenen. Zoals gesuggereerd wordt dat de S23-serie in grote lijnen overeenkomt met de huidige S22-serie.


Vragen en antwoorden over de Samsung S23+