Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra (S918)
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart voorkant linkerzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart voorkant pen
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart voorkant rechterzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart linkerzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart achterkant linkerzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart achterkant pen
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart achterkant rechterzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra zwart rechterzijkant
Samsung Galaxy S23 Ultra blauw achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra groen overzicht
Samsung Galaxy S23 Ultra groen achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra grijs achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra lime achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra paars achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra rood achterkant
Samsung Galaxy S23 Ultra geel creme achterkant

Prijs Samsung Galaxy S23 Ultra los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Fnac
256 GB Green
€ 1.019,00 € 1.020,00   Bekijk
Paradigit
256 GB Phantom Black
€ 1.169,00 € 1.169,00   Bekijk
Coolblue
256 GB Green
€ 1.349,00 € 1.349,00   Bekijk
MediaMarkt
256 GB Green
€ 1.349,00 € 1.349,00   Bekijk
Proximus
256 GB Green
€ 1.399,99 € 1.399,99   Bekijk

Reviews over de Samsung Galaxy S23 Ultra

9,1
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Laat weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S23 Ultra in het nieuws

ts S23 Ultra Retail Boxes Km Cell Store

Detailhandel dozen Samsung Galaxy S23 Plus en Ultra opgedoken

Geruchten ·

Voor wie de afgelopen dagen onder een steen heeft geleefd: Samsung kondigt over iets meer dan een week officieel de Galaxy S23-serie aan. Deze smartphone-serie bestaande uit de S23, S23+ en S23 Ultra is al veelvuldig uitgelekt. Maar niet de verkoopdoos, tot nu toe.

Samsung wil het toestel zo snel mogelijk na de aankondiging verkopen. Het is al begonnen met het leveren van een aantal S23, S23+ en S23 Ultra. Niet aan klanten maar aan telefoonwinkels.

Ontdekte Samsung Galaxy S23 Ultra detailhandelsdozen.
Detailhandeldoos van de S23 Ultra

Bovenstaande afbeelding is onlangs opgedoken. We zien enkele retailboxen van de S23 Ultra. Een telefoonwinkel in Nicaragua ontving ze vroegtijdig en plaatste ze kort op Facebook. Ze waren ook zo vriendelijk om de S23 Ultra uit de doos te halen en bevestigden de vier toekomstige kleuropties genaamd Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower en Misty Lilac.

Uitgepakte Samsung Galaxy S23 Ultra met vier kleuren.
De vier verschillende kleuren van de S23 Ultra

ook verkoopbox S23+

Samsung lijkt niet gecharmeerd van de vroege foto's, want de foto's zijn inmiddels offline gehaald. Dat weerhoudt het internet er niet van om de foto's te verspreiden. Een andere bron legde een afbeelding vast van de doos van de S23+. Of dit een echt toestel is of een dummy, weten we niet.

Samsung Galaxy S23+ retail boxen.
Vier detailhandelsdozen van de S23+

Helaas krijgen we hier geen kijkje in de doos. Toch hoeven we als het goed is niet lang te wachten voordat we ze in handen krijgen. Net als in voorgaande jaren wordt verwacht dat Samsung de toestellen kort na hun introductie gaat verzenden. En op het moment van schrijven is dat nog maar een week.

(via)


ts Isocell Hp2

Samsung onthult ISOCELL HP2-camerasensor; bestemd voor Galaxy S23 Ultra

Telefoonnieuws ·

Nadat Samsung eerder al het scherm voor de S23 Ultra aankondigde, is het nu tijd voor de camerasensor. En zo wordt beetje bij beetje duidelijk waar de aankomende Samsung Galaxy S23 Ultra uit bestaat.

Het naamgevingsschema van Samsung is een beetje verwarrend. Zo is de ISOCELL HP1-camerasensor, aangekondigd in september 2019, te vinden in de Xiaomi 12T Pro. Een jaar later, in juni, kondigde Samsung Semiconductor de ISOCELL HP3-sensor aan. Voor zover wij weten is deze sensor echter nog nergens ingezet.

Poster met de Samsung ISOCELL HP2; een 200MP mobiele beeldsensor.
De ISOCELL HP2 camerasensor

En dan is er nu de ISOCELL HP2. Deze sensor is bedoeld voor de Galaxy S23 Ultra. Misschien wel het belangrijkste verschil tussen de HP2 en HP1 is de grootte; 1/1,22" vs. 1/1,3". De pixels op de HP2 zijn 0,6 micron groot, iets kleiner dan zijn voorganger.

Dubbele VTG

Dat hoeft niet uit te maken, want door gebruik te maken van een nieuwe techniek die Dual Vertical Transfer Gate (D-VTG) heet, kan elke pixel tot 33% meer elektronen opnemen. Volgens het persbericht resulteert dat in kleurrijkere beelden met meer scherpte.

Samsung ISOCELL HP2 heeft een Dual Vertical Transfer Gate om meer elektronen op te vangen.
Dubbele VTG vangt meer elektronen

Tetra2pixel

De ISOCELL HP2 maakt gebruik van pixel binning, waarbij 16 pixels worden samengevoegd tot één. Foto's zijn ruwweg 12 megapixels groot, zodat de opslagruimte van je telefoon niet te snel vol raakt. Video kan nog steeds tot 8K geschoten worden. Samsung schrijft verder dat het begonnen is met de massaproductie van de sensor. Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de S23 Ultra al op 1 februari wordt verwacht.


ts S23 Ultra groen Nmnl

Exclusief: Samsung Galaxy S23 Ultra renders lekken online

Geruchten ·

Nadat eerder het officiële persmateriaal van de Galaxy S23 uitlekte, hebben we persmateriaal van de S23 Ultra weten te bemachtigen. We zien vier kleuren en alle hoeken.

Samsung heeft aangekondigd dat het zijn eerste Galaxy Unpacked van het jaar zal houden op 1 februari. Tijdens dit persevenement zullen nieuwe Galaxy-telefoons worden aangekondigd, waaronder waarschijnlijk de S23, S23+ en de S23 Ultra hieronder. Alle voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, vandaar dat we onderstaande persafbeeldingen hebben weten te bemachtigen.

Samsung Galaxy S23 Ultra render voor- en achterkant met S Pen in Groen.
De S23 Ultra in Botanic Green en met S Pen

We zien de Galaxy S23 Ultra in vier verschillende kleuren en vanuit alle hoeken. Net als bij de S22 Ultra beschikt het toestel over een ingebouwde S Pen en heeft het een vergelijkbaar ontwerp met kleine wijzigingen.

Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Phantom Black.
S23 Ultra in Phantom Black
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Cotton Flower.
S23 Ultra in katoenbloem
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Botanic Green
S23 Ultra in botanisch groen
Samsung Galaxy S23 Ultra vanuit alle hoeken in Misty Lilac
S23 Ultra in Misty Lilac

De Samsung Galaxy S23 Ultra zou de eerste Galaxy telefoon zijn met een 200MP camera. Daarnaast zijn problemen met de autofocus volledig verholpen en beschikt het toestel naar verluidt over verbeterde stabilisatie voor scherpere opnames. De overige functies van het toestel worden op 1 februari onthuld. Het evenement begint om 19.00 uur CET en is online te volgen op de website van Samsung.


20236ts Galaxy Unpacked Universeice

Samsung publiceert per ongeluk lanceringsdatum Galaxy S23-serie

Opmerkelijk ·

Samsung Colombia heeft per ongeluk de uitnodiging voor Galaxy Unpacked op zijn website geplaatst. Tijdens dit evenement wordt naar verwachting de Galaxy S23-serie uitgebracht. De uitnodiging is inmiddels verdwenen, maar we weten nu genoeg.

Het eerste Galaxy Unpacked-evenement van 2023 wordt gehouden op 1 februari. In het Spaans lezen we: "Epische momenten komen eraan." Waar Samsung met dat laatste precies op doelt, is onduidelijk.

Galaxy Unpacked-aankondiging voor 1 februari, waarschijnlijk bedoeld voor de Galaxy S23-serie.

De uitnodiging was niet bedoeld om vandaag te worden verzonden; Samsung Colombia heeft het sindsdien offline gehaald. Ice Universe was gelukkig snel genoeg om een kopie te maken.

Drie camera's

De uitnodiging toont verder drie afzonderlijke camera's. Bij de S22 en S22+ zitten deze samen op een verhoogde hoek. Deze Contour Cut stijl zal verdwijnen met de introductie van de S23 serie.

Als je een beetje speelt met de belichting van bovenstaande afbeelding, zie je dat de onderste camera een zogenaamde periscooplens heeft. Deze maakt optisch zoomen mogelijk. We gaan er momenteel van uit dat alleen de S23 Ultra een periscooplens krijgt. De getoonde camera's behoren dus hoogstwaarschijnlijk tot het meest uitgebreide model in de S23-serie.

Organische kleuren

De afbeelding toont verder een groen blad en een lilakleurige bloem. Dit is geen toeval. Eerder ging het gerucht dat de groene versie 'Botanic Green' zou gaan heten en de paarse variant 'Misty Lilac.' Andere verwachte kleuren zijn 'Cotton Flower' en 'Phantom Black'.

Marktonderzoeker Ross Young verwacht naast de eerder genoemde vier kleuren meer kleurversies voor de Galaxy S23 Ultra. Hij verwacht ook "Gray," "Light Blue," "Light Green," en "Red. Samsung mag deze kleuren uitsluitend via zijn eigen verkoopkanalen verkopen. Het gebruikt een soortgelijke strategie met de Galaxy S- en Z-serie.


20234ts Samsung Udr 2000 Display Ces2023 Weibo

Samsung toont helder UDR 2000 smartphonepaneel, mogelijk voor S23 Ultra

Geruchten ·

Samsung heeft tijdens de CES-beurs in Las Vegas een smartphonescherm getoond met een piekhelderheid van "meer dan 2.000 nits". Verwacht wordt dat het paneel wordt gebruikt in de komende Galaxy S23 Ultra.

De Galaxy S23 Ultra zou volgens de geruchten al een extra helder scherm krijgen van rond de 2000 nits. Hoe hoger dit getal, hoe beter het scherm buiten bij vol daglicht te bekijken is. Hoeveel nits het UDR 2000-scherm precies heeft is nog onbekend; Samsung stelt "hoger dan 2000 nits."

Samsung UDR 2000 beeldscherm met een piekhelderheid hoger dan 2000 nits.
Het Samsung UDR 2000 display tijdens CES 2023

Apple beweert dat zijn iPhone 14 Pro en 14 Pro Max een piekhelderheid tot 2000 nits hebben. Of de UDR 2000 dat zal overtreffen en hoeveel valt nog te bezien. Mogelijk horen we het binnenkort, want het paneel wordt naar verwachting gebruikt in de Galaxy S23 Ultra. Dat toestel wordt ergens in februari verwacht.

UDR 2000

Eerder ging het gerucht dat de S23 Ultra een helderder scherm zou krijgen dan het 1750 nits heldere paneel dat in de S22 Ultra zit. Er werd gesuggereerd dat dit meer dan 2000 nits zou zijn. Het paneel UDR 2000 noemen kan in dat opzicht verwarrend overkomen. De exacte beweegredenen van Samsung zullen duidelijk worden wanneer de S23 Ultra officieel wordt aangekondigd.

Afbeelding: Weibo
Via: Android Headlines


ts Samsung Vision Booster

Schermhelderheid Samsung Galaxy S23 Ultra breekt mogelijk record

Geruchten ·

Volgens een nieuw gerucht zal de komende Galaxy S23 Ultra van Samsung een record breken. Het scherm zal naar verluidt de hoogste piekhelderheid ooit hebben. En dat is goed nieuws voor de leesbaarheid buitenshuis.

Begin 2023 zal Samsung hoogstwaarschijnlijk de Galaxy S23-serie aankondigen, waaronder deze S23 Ultra. De Ultra is traditioneel de meest high-end van de groep en bevat de nieuwste technologieën. Een gebied waarop Samsung zich echter wil onderscheiden is de helderheid van het scherm. De S23 Ultra krijgt naar verluidt een maximale schermhelderheid van ongeveer 2200 nits, volgens dit gerucht.

Image showing the Dynamic AMOLED 2x display of the Samsung Galaxy S22 Ultra at night time.
Met 1750 nits had de Galaxy S22 Ultra al een zeer helder scherm

Ter vergelijking, de Galaxy S22 Ultra heeft een piek helderheid van 1750 nits. Dat betekent dat de Samsung Galaxy S23 Ultra ongeveer 25% helderder schijnt. Op het moment van schrijven hebben zowel de Apple iPhone 14 Pro en 14 Pro Max de hoogste piekhelderheid van alle telefoons met 2.000 nits. Natuurlijk kon Samsung dit niet langer toestaan.

Dynamische AMOLED 2x met Vision Booster

De maximale schermhelderheid van de Samsung Galaxy S23 Ultra is volgens de bron nog niet in steen gebeiteld. Het zal ergens tussen de 2.100 en 2.200 nits liggen. Samsung stopt enkele van de beste displays in zijn telefoons, vooral in zijn duurste Galaxy S-modellen. Het Dynamic AMOLED-scherm krijgt elk jaar nieuwe functies en verbeteringen en wordt beschouwd als een van de beste in de industrie.

Samsung zal naar alle waarschijnlijkheid deze S23 Ultra samen met de S23 en S23 Plus ergens in het eerste kwartaal van 2023 aankondigen. Mocht de Ultra zo'n helder scherm krijgen, dan staat niets een mooie toekomst in de weg.

.


ts Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Introduction

Qualcomm onthult Snapdragon 8 Gen 2 mobiele processor

Maak kennis met de chipset die uw volgende vlaggenschip zal aandrijven

Telecomnieuws ·

Vandaag heeft Qualcomm de Snapdragon 8 Gen 2 onthuld. Een mobiele processor voor gebruik in een smartphone - vooral Android-smartphones. Om precies te zijn, de krachtigste (en duurste).

Vrijwel elke fabrikant van high-end Android-smartphones gebruikt de Qualcomm Snapdragon 8x-processor. Denk aan Samsung, Motorola en Xiaomi. Niet verrassend noemt Qualcomm enkele van deze fabrikanten in haar persbericht. Zij zullen de nu onthulde Snapdragon 8 Gen 2 toepassen op hun producten.

Vergelijkingstabel van Qualcomm's Snapdragon 8 mobiele processorserie
Vergelijking van de Snapdragon 8 Gen 2 met zijn voorgangers (klik om te vergroten)

Net als de Snapdragon 8 Gen 1 is de Gen 2 gebouwd op het 4nm-proces van TSMC. Maar door een nieuw ARM-ontwerp en hogere kloksnelheden te gebruiken, denkt Qualcomm grotere prestaties te bereiken. De octa-core Snapdragon 8 Gen 2-processor bestaat uit één Prime-kern op maximaal 3,2 GHz (ARM Cortex-X3), vier krachtige Performance-kernen op 2,8 GHz (ARM Cortex-A715) en drie energiezuinige Efficiency-kernen op 2,0 GHz (ARM Cortex-A510).

Snellere AI Engine

De Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is 35% sneller en 40% energiezuiniger dan zijn voorganger. De nieuwe Adreno 740 GPU is 25% krachtiger en 40% energiezuiniger. Games zullen daardoor soepeler draaien. Maar waar de Snapdragon 8 Gen 2 vooral in uitblinkt zijn AI-berekeningen. Software die gebruik maakt van de AI-engine is tot 4,35x sneller dan voorheen.

Voor en na foto van een bord met eten met behulp van Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 2 AI-functie
Maak betere foto's dankzij de Snapdragon 8 Gen 2 AI-functies

Geoptimaliseerd voor de Galaxy S23 Ultra

Qualcomm zegt dat we de chipset zullen zien in producten van Asus, Honor, Motorola, OnePlus, Redmi, Sony, Vivo en Xiaomi. Op deze lijst ontbreekt Samsung. Geruchten gaan dat de komende Galaxy S23 de Snapdragon 8 Gen 2 gebruikt. Qualcomm optimaliseerde de Gen 2 voor Samsung's ISOCELL HP3 sensor. Deze 200MP camerasensor komt waarschijnlijk terecht in de S23 Ultra.


ts S22 Ultra Cameras

"Samsung Galaxy S23 Ultra behoudt camera ontwerp"

Geruchten ·

We hebben nieuws voor degenen die hun oog hadden laten vallen op de Samsung Galaxy S23 Ultra. Als u nieuwsgierig bent naar de lay-out van de achtercamera, hebben we nu het antwoord voor u.

Samsung houdt voor de Galaxy S23 Ultra vast aan hetzelfde camera-ontwerp als de Galaxy S22 Ultra. De vijf verschillende camera's zijn dus als druppels in de linkerbovenhoek op de achterkant. Althans dat beweert onze bron voor 100% zeker te weten.

Samsung Galaxy S22 Ultra camera design
Zoiets als dit

We hebben eerder vernomen dat de S23 Ultra de eerste Galaxy-telefoon is met een 200MP camera. Het is geen geheim dat Samsung de nieuwste en beste technologieën als eerste uitprobeert op zijn S Ultra-modellen.

S23 Ultra-ontwerp

Dezelfde bron predikt dat de Samsung Galaxy S23 Ultra iets minder afgeronde zijkanten zal hebben dan vorig jaar. Het is echter nog steeds een doosachtig toestel, met een vlakke boven- en onderkant. Mocht dit gerucht werkelijkheid worden, dan lijkt het erop dat de afgeronde zijkanten op hun retour zijn. Samsung begon deze trend met de S6 edge, maar de afgeronde zijkanten vielen niet bij iedereen in de smaak.


ts Samsung Camera Module

Galaxy S23 Ultra eerste Samsung met 200MP camera

Geruchten ·

In september 2021 kondigde Samsung een 200MP-camerasensor aan, maar die is tot op heden nog niet in een telefoon verschenen. Daar moet het een goede reden voor hebben gehad, want er is nu een nieuwe 200MP sensor. En de S23 Ultra zal naar verluidt de eerste zijn die hem krijgt.

Volgens het Koreaanse ET News legt Samsung momenteel de laatste hand aan een tweede versie van zijn 200MP camerasensor. En het is de bedoeling dat de Galaxy S23 Ultra deze als eerste zal krijgen, hoewel er nog niets vaststaat.

Cameramodule van Samsung Electro-Mechanics
Een eerdere cameramodule van Samsung

Samsung gebruikt zijn Ultra-lijn vaker om nieuwe technologie te debuteren. Met name de Ultra-telefoons beschikken over de nieuwste technologie, zoals schermen met extra hoge verversingsfrequenties, resolutie en snelle oplaadtechnieken. Eerder was Samsung van plan om in 2021 een telefoon met 200MP camera uit te brengen, maar die deadline werd gemist. Nu werkt Samsung aan een revisie van de 200MP ISOCELL HP1 sensor, wat een probleem doet vermoeden.

Niet voor begin 2023

Samsung zelf heeft hier nog niets over losgelaten. Misschien stuurt het nog een persbericht als deze sensor klaar is. Samsung verkoopt ook componenten aan concurrenten, die ze toepassen in hun producten. Eerder ging het gerucht dat Xiaomi, Motorola, en Nokia werken aan telefoons met 200MP camera's. Er is zelfs een mogelijkheid dat deze eerder op de markt komen dan de Samsung Galaxy S23 Ultra. Die wordt pas in het eerste kwartaal van 2023 verwacht.


Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy S23 Ultra

Afmetingen 163,4 x 78,1 x 8,9 mm
Gewicht 233 gram
Artikelcode SM-S918
EAN codes 8806094953169, 8806094953152, 8806094953138, 8806094953114, 8806094942279, 8806094942255, 8806094942248, 8806094942231, 8806094942149, 8806094942132, 8806094942101, 8806094942095, 8806094923308, 8806094827064, 8806094827040, 8806094827019, 8806094826876, 8806094734447, 8806094734386, 8806094734362, 8806094734355, 8806094733372, 8806094733310, 8806094733259, 8806094733242, 8806094729207, 8806094729191, 8806094729092, 8806094728996, 8806094728866, 6095611353335, 6095611346337, 6095611342339, 6095611330305, 6095611327312, 6095611324304, 6095611323338, 6095611323321, 6095611320382, 6095611320313, 6095611319300, 6095611312301, 6095611295277, 6095611295239, 6095611289276, 6095611286237, 6095611282291, 6095611277266, 6095611269278, 6095611266284, 6095611253277, 6095611235266, 6095611219297, 6095611168199, 6095611162111, 6095611154116, 6095611149198, 6095611128155, 6095611115162, 6095611099059, 6095611097079, 6095611097048, 6095611093095, 6095611092050, 6095611089012, 6095611083034, 6095611082020, 6095611075039, 6095611070089, 6095611069021, 5413729243507, 5413729243491, 5413729243484, 5413729243477, 5413729243460, 5413729243453, 5413729243446, 5413729243439 Toon nog 64 anderen, 8806094827064, 8806094827040, 8806094827019, 8806094826876, 8806094734447, 8806094734386, 8806094734362, 8806094734355, 8806094733372, 8806094733310, 8806094733259, 8806094733242, 8806094729207, 8806094729191, 8806094729092, 8806094728996, 8806094728866, 6095611353335, 6095611346337, 6095611342339, 6095611330305, 6095611327312, 6095611324304, 6095611323338, 6095611323321, 6095611320382, 6095611320313, 6095611319300, 6095611312301, 6095611295277, 6095611295239, 6095611289276, 6095611286237, 6095611282291, 6095611277266, 6095611269278, 6095611266284, 6095611253277, 6095611235266, 6095611219297, 6095611168199, 6095611162111, 6095611154116, 6095611149198, 6095611128155, 6095611115162, 6095611099059, 6095611097079, 6095611097048, 6095611093095, 6095611092050, 6095611089012, 6095611083034, 6095611082020, 6095611075039, 6095611070089, 6095611069021, 5413729243507, 5413729243491, 5413729243484, 5413729243477, 5413729243460, 5413729243453, 5413729243446, 5413729243439
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 13
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 6.8 inch, Infinity-O Display, schermgat
Hardware
Camera 10 MP, 10 MP, 12 MP, 200 MP
Processor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, octa core
Selfiecamera 12 MP
Materialen
Duurzaam
Stof-/waterdicht
Telefonie
Dual SIM
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
5G
Geheugen
Intern geheugen 1 TB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 5000 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Samsung Galaxy S23 Ultra specificaties


Video’s over de Samsung Galaxy S23 Ultra

Het vervangen van de batterij van de Samsung Galaxy S23 Ultra is verrassend makkelijk

Hoe houdt de Samsung Galaxy S23 Ultra zich staande tegen de iPhone 14 Pro Max van aartsrivaal Apple? Met die vraag zat SuperSaf ook en in deze video geeft hij antwoord

Deze video laat de camera van de Samsung Galaxy S23 Ultra alvast van dichtbij zien, tot aan de sensor toe

Nog lang niet officieel maar als hij er zo uitziet kijken we er nu al naar uit: de Samsung Galaxy S23 Ultra. Een render op basis van geruchten


Alternatieven van de Samsung Galaxy S23 Ultra

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy S23 Ultra (S918)
Samsung Galaxy S22 Ultra (S908)
Oppo Find X3 Pro
Google Pixel 7 Pro (GP4BC)
Huawei P40 Pro+
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android1312111310
Kleurenbeeldscherm6.8 inch, Infinity-O Display, schermgat6.8 inch, Infinity-O Display, schermgat6.7 inch, Ultra Vision Screen, schermgat6.7 inch, OLED, schermgat6.58 inch, OLED, schermgat
Camera10 MP, 10 MP, 12 MP, 200 MP10 MP, 10 MP, 108 MP, 12 MP13 MP, 3 MP, 50 MP, 50 MP12 MP, 48 MP, 50 MP40 MP, 50 MP, 8 MP, 8 MP
ProcessorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2, octa core1.7 GHz, 2.5 GHz, 2.8 GHz, Samsung Exynos 2200, octa core1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, Qualcomm Snapdragon 888, octa coreGoogle Tensor G2, octa core1.95 GHz, 2.36 GHz, 2.86 GHz, HiSilicon Kirin 990 5G, octa core
Selfiecamera12 MP40 MP32 MP10.8 MP32 MP
Duurzaam
Stof-/waterdicht
Dual SIM
4G (LTE)
5G
Intern geheugen1 TB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))1 TB (Opslaggeheugen), 128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))256 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij5000 mAh5000 mAh4500 mAh5000 mAh4200 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Samsung Galaxy S23 Ultra en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung S23 Ultra