Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy Watch 6 Classic in het nieuws

ts Samsung Galaxy Watch6 Classic Onleaks Teaser

Onleaks toont Samsung Galaxy Watch 6 Classic met roterende bezel

Telefoonnieuws ·

Er is een render verschenen van een nog onaangekondigde Samsung smartwatch. Opvallend hieraan is de draaiende ring rond het scherm, iets wat we sinds de Galaxy Watch 4 Classic niet meer hebben gezien. Is dit de Samsung Galaxy Watch 6 Classic?

Aangezien de renders afkomstig zijn van @onleaks, zou dat best eens het geval kunnen zijn. De Fransman komt wel vaker met renders van onaangekondigde producten die uiteindelijk accuraat worden. Hij gaat ervan uit dat het hier gaat om de Galaxy Watch 6 Classic. Helaas weet hij op dit moment geen specificaties.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic render van @onleaks gepubliceerd op MySmartPrice.
Render vermeende Galaxy Watch 6 Classic

Samsung heeft sinds de Galaxy Watch 4 Classic geen smartwatch meer uitgebracht met een draaibare bezel, een functie waarvoor Samsung eerder werd geprezen. Samsung kreeg veel kritiek voor het weglaten van de ring in recente smartwatches. Het lijkt erop dat het bedrijf daar gevoelig voor was, want na een jaar afwezigheid kijken we mogelijk naar de terugkeer van de draaiende ring.

Dat is althans de verwachting volgens @onleaks, die zijn beelden publiceerde op MySmartPrice.

Galaxy Watch 6, Watch 6 Classic en Watch 6 Pro

Samsung werkt hard aan de Galaxy Watch 6 en de Galaxy Watch 6 Pro. De opvolgers van respectievelijk de Watch 5 en Watch 5 Pro. Dat er nu sprake is van een Galaxy Watch 6 Classic is opmerkelijk omdat een 'Galaxy Watch 5 Classic' ontbreekt.

Render van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic in het zwart met de voor- en achterkant.

Dus misschien kijken we stiekem naar de Watch 6 Pro in plaats van de 6 Classic. Het definitieve antwoord krijgen we te horen tijdens een Unpacked Event later dit jaar. Samsung zal naar verwachting tijdens dit evenement ook de Fold5 en Flip5 onthullen.


Vragen en antwoorden over de Samsung Watch 6 Classic