Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 (F721)
amsung Galaxy Z Flip 4 zwart voorkant gesloten
amsung Galaxy Z Flip 4 zwart achterkant
amsung Galaxy Z Flip 4 blauw voorkant gesloten
amsung Galaxy Z Flip 4 blauw achterkant
amsung Galaxy Z Flip 4 pink goud voorkant gesloten
amsung Galaxy Z Flip 4 pink goud achterkant
amsung Galaxy Z Flip 4 paars voorkant gesloten
amsung Galaxy Z Flip 4 paars voorkant binnenkant half geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars voorkant linkerzijkant half geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars voorkant geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars linkerzijkant half geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars linkerzijkant geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars achterkant geopend
amsung Galaxy Z Flip 4 paars achterkant
amsung Galaxy Z Flip 4 paars bovenkant gesloten

128 GB
256 GB
512 GB

Plus- en minpunten Galaxy Z Flip 4

 • Van klein tot 6,7 inch groot
 • Grotere batterij
 • Krachtige prestaties
 • Gevoeligere camera
 • Zichtbare plooi vanuit een hoek

Prijs Samsung Galaxy Z Flip 4 los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
128 GB Blue
€ 1.069,00 € 1.069,00   Bekijk
Coolblue
128 GB Blue
€ 1.099,00 € 1.099,00   Bekijk

Reviews over de Samsung Galaxy Z Flip 4

8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Voeg jouw review toe

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Vouwbaarheden kruipen naar volwassenheid”

·

 • De mogelijkheid om je telefoon in te klappen
 • Groot scherm, kleine behuizing
 • Aanpasbare editie op maat
 • Snelle prestaties

Samsung Galaxy Z Flip 4 review: vouwbaarheden kruipen naar volwassenheid Op het eerste gezicht lijkt de Flip4 een kleine update, maar toch heeft Samsung grote verwachtingen van het toestel. De verwachte verkoopcijfers moeten die van zijn voorganger doen verbleken. In deze review zullen we te weten komen hoe Samsung dat van plan is en wat het gedaan heeft om dat te bereiken. Voor velen zal de Samsung Galaxy Z Flip4 de kennismaking met een opvouwbaar toestel zijn. Een telefoon waarvan het scherm kan buigen. Het klinkt onnatuurlijk, maar voor degenen die het proberen, zal het vertrouwd aanvoelen. Vooral degenen die zich mobiele telefoons van voor het smartphonetijdperk kunnen herinneren. Toen klapten we onze telefoons ook open en dicht. Toen was dat vooral om het scherm te beschermen, nu om van een groot scherm iets compacts te maken.


Alle Samsung Galaxy Z Flip 4 reviews


Beschrijving van de Samsung Galaxy Z Flip 4

De Samsung Galaxy Z Flip4 is Samsung's vierde generatie opvouwbare telefoon. Het is ook Samsung's meest betaalbare 'Foldable', met een verticaal opvouwbaar scherm van maar liefst 6,7 inch groot. Maar eenmaal opgevouwen verandert hij in een echt compact toestel. Heeft Samsung dus een winnaar in handen? Laten we dat eens uitzoeken.

Verdere verbeteringen

Op het eerste gezicht verschilt de Flip4 niet veel van de Flip3 van een jaar geleden. Het scharnier is iets dunner geworden, met iets strakkere lijnen, en afgewerkt met matglas. Veel van de functies zijn ook hetzelfde gebleven. De verschillen die er zijn, zijn subtiel. Zo zijn de camera en camera-interface iets verbeterd, en is de batterij iets groter. Dit is echter nog steeds een compacte telefoon die, ingeklapt, niet veel groter is dan een kaartspel. En toch schuilt er een groots 6,7-inch scherm in de Flip4. Het is het grootste pluspunt van dit toestel en deze productcategorie in zijn geheel. Dat Samsung ervoor kiest om kleine verbeteringen aan te brengen, is wat ons betreft verstandig. Dit is de toekomst van mobiele telefoons, en daar zou de wereld aan moeten kunnen wennen.

amsung Galaxy Z Flip 4 paars voorkant linkerzijkant half geopend

Even steviger, nog steeds zichtbare vouw

Samsung claimt dat het 6,7-inch hoofdscherm nog steviger is, tot maar liefst 200.000 keer openen en sluiten. Hiervoor past het Ultra Thin Glass toe; echt glas dat de nodige bescherming biedt. En ondanks dat het een plastic laag heeft (die je absoluut niet mag verwijderen!), voelt het ook aan als glas. Ook boven en onder de vouw voelt het scherm volledig vlak aan. De vouw is nog steeds zichtbaar en voelbaar. Vooral als je er schuin tegenaan kijkt, kun je hem zien. Als je er echter recht op kijkt, is hij onzichtbaar en gaat hij naadloos op in de rest van het scherm. Totdat je er met je vinger overheen veegt, bijvoorbeeld bij het scrollen. Het is niet storend, maar we willen het toch even vermelden.

Belangrijke specificaties

 • 1,9" Cover-scherm buiten, 6,7" scherm binnen
 • 12+12MP camera met 123° ultragroothoeklens (geen aparte zoomlens)
 • 10MP selfiecamera met f/2.4 lens met 80° kijkhoek
 • Prachtige Snapdragon 8+ Gen 1 processor met fatsoenlijk 8GB RAM geheugen
 • Kies tussen 128, 256 of 512GB opslaggeheugen (niet uitbreidbaar)
 • Grote 3700mAh batterij met 25W snelladen (bekabeld) en 15W draadloos
 • IPX8 waterbestendig (geen stofbestendigheid)
 • Release met Android 12 + One UI 4.1.1 (beloofde update naar Android 16)

Camera alleen op papier hetzelfde

Samsung heeft een trio camera's in de Galaxy Z Flip4 verwerkt. Binnenin zit nog steeds een 10MP selfiecamera in een punch-hole aan de bovenkant. En ook buiten is nog steeds een dubbele 12MP camera; een met een ultra-groothoek lens en een primaire hoofdlens. Toch zou die ene betere foto's moeten schieten dankzij een 65% grotere sensor. Groter betekent lichtgevoeliger, wat resulteert in betere opnamen tijdens schermtijd of in het donker. De Snapdragon 8 + Gen 1 processor helpt ook een handje. Deze levert de verwerkingskracht die nodig is om betere fotoresultaten te spuwen met behulp van algoritmen en AI. De processor biedt ook hoogwaardige prestaties. Dit is de snelste Galaxy-telefoon van zijn generatie. En dankzij de grotere 3700mAh batterij met 25W snelladen, gaat hij ook langer mee.


De Samsung Galaxy Z Flip 4 in het nieuwsAugust 10 Today Samsung

Samsung bevestigt Unpacked-evenement voor 10 augustus

Telecomnieuws ·

Samsung heeft zojuist een evenement aangekondigd voor 10 augustus. De bijbehorende video toont ongetwijfeld een Galaxy Flip, mogelijk de Flip 4. Of Samsung tijdens dit evenement ook de Fold 4 zal aankondigen valt nog te bezien.

@evleaks tweette eerder een soortgelijke afbeelding. Ook werd de datum van 10 augustus al meerdere malen genoemd. Samsung bevestigt nu beide via onderstaande uitnodiging op zijn Twitter-account.

Het lijkt nu zeker dat de Flip 4 op 10 augustus het daglicht zal zien. Of dat ook geldt voor de Fold 4 is niet zeker. Verwijzingen naar dit toestel ontbreken in de video die hierboven te zien is. Samsung verborg meestal verwijzingen naar de Fold in eerdere aankondigingen.

Feit is dat Samsung eerder altijd een Flip en Fold tegelijk aankondigde. Vooralsnog gaan we er dan ook vanuit dat Samsung beide toestellen tijdens dit Unpacked Event zal aankondigen.


Flip4 Mysmartprice

Persafbeeldingen Samsung Galaxy Z Flip 4 ook binnen

Smartwatchnieuws ·

Naast beelden van de Fold 4 zijn vandaag ook foto's van de Flip 4 verschenen. De Flip4 is het zuinigere en verticaal uitklapbare toestel van Samsung.

De Flip 4 lijkt uit te komen in 4 kleuren; grijs, paars, goud en lichtblauw. Althans volgens de onderstaande afbeelding die voor het eerst werd gepubliceerd door Evan Blass op 91mobiles. Naast de hier getoonde kleuren verwachten we ook een Bespoke Edition waarbij gebruikers geselecteerde kleuren kunnen combineren.

Samsung Galaxy Z Flip 4 5G in vier kleuren
De Flip 4 5G in vier verschillende kleuren

Elders op het web zijn andere afbeeldingen van de Galaxy Z Flip 4 verschenen. Ook dit lijkt marketingmateriaal te zijn. Volgens eerdere berichten zou de opvolger van de Galaxy Z Flip 3 over een groter buitenscherm beschikken, maar onderstaande afbeelding lijkt dat niet direct te bevestigen. De lay-out met de twee camera's en LED-flitser lijkt ook ongewijzigd.

Samsung Galaxy Z Flip 4 marketingmateriaal
Marketingmateriaal van de Flip 4

Eerder zagen we al beelden van de zijkant van de Flip 4, nu zien we dankzij MySmartPrice ook de voorkant en de binnenkant. Mogelijk mikt Samsung op een betere bouwkwaliteit en lagere prijs voor zijn nieuwe Flip-generatie. We zullen meer horen op 10 augustus, wanneer Samsung hoogstwaarschijnlijk een Unpacked-evenement zal houden.


Flip4 91mobiles Evleaks

Pers render toont Samsung Galaxy Z Flip 4 in paars

Geruchten ·

Zeg maar hallo tegen een nieuwe Galaxy telefoon. Nog niet zo lang en we kunnen de Flip4 begroeten; Samsung's meest betaalbare opvouwbare. Deze keer zal hij beschikbaar zijn in het paars en iets minder afgerond dan zijn voorganger.

Voor wie denkt; we hebben toch al beelden gezien van de Flip 4? Dat is waar. Deze afbeeldingen waren nagemaakte renders op basis van uitgelekte fabriekstekeningen. Die geven ons meestal een goed beeld van het uiteindelijke ontwerp, maar heeft soms subtiele verschillen.

Samsung Galaxy Z Flip 4 in Bora Purple
De vermeende Flip 4 in 'Bora Purple'

Bovendien weten we dan vaak niet welke kleuren beschikbaar zullen zijn. Deze renders hierboven laten daar geen twijfel over bestaan; de Galaxy Flip4 komt binnenkort in het paars. Of, zoals Samsung het liever noemt, Bora Purple. De randen van de Flip 4 lijken iets minder bol dan bij de Flip 3 en ook de camera's steken iets meer naar buiten. Dat laatste komt waarschijnlijk doordat Samsung kiest voor betere optiek.

Specificaties van de Flip 4

Als we wat meer inzoomen op het scharnier, ziet het er compacter uit. Hoe eenvoudiger het is, hoe minder vatbaar het is voor defecten. De Samsung Galaxy Flip 4 krijgt verder naar verluidt een iets grotere batterij, een groter scherm aan de buitenkant, en een nieuwere chipset.

(via)


Samsung Flip 4 Techtalktv

Eerste foto's van Samsung Galaxy Z Flip 4 vrijgegeven

Geruchten ·

Foto's van Samsung's nog aan te kondigen Flip 4 zijn binnengekomen via een doorgaans betrouwbare bron. Het ontwerp lijkt sterk op dat van zijn voorganger, maar er zijn verschillen. Niet onbelangrijke verschillen, om precies te zijn.

De Flip 4 belooft Samsung's meest betaalbare opvouwbare toestel te worden, in navolging van de Flip 3. Qua design lijken beide toestellen erg op elkaar, hoewel de Galaxy Flip 4 platter lijkt met een aangepast scharnier.

Samsung Galaxy Z Flip 4 in grijs
Flip 4: iets vlakker met een matte afwerking

Samsung past nog steeds een tweekleurig ontwerp toe waarbij zowel het externe scherm als de dubbele camera op een zwart gedeelte zitten. De lay-out van deze componenten is ongewijzigd, hoewel het scherm iets groter lijkt. De belangrijkste verandering lijkt aan de binnenkant te zitten. Het scherm meet nog steeds 6,7 inch, maar er is dit keer geen zichtbare vouw.

Minder zichtbare vouw

De meeste gebruikers van een Flip 3 klaagden niet over de vouw. Maar degenen die er foto's van zagen, maakten er vaak melding van. Samsung lijkt daar nu iets aan gedaan te hebben.

Samsung Galaxy Z Flip 4 binnenzijde geen vouw
Nauwelijks een vouw

Aankondiging datum Flip 4

Samsung heeft de batterijduur verder verbeterd. Voornamelijk door een groter 3700mAh exemplaar te plaatsen (tegenover 3300mAh). Volgens de bron resulteert dit in een iets dikkere telefoon. Als we deze tweet van Jon Prosser mogen geloven, zal Samsung de Flip 4 samen met de Fold 4 op woensdag 10 augustus aankondigen.

Bron: @Mr_TechTalkTV (Foto's nu offline na copyrightklacht)


Samsung Flip4 Specs Heyitsyogesh 91mobiles Onleaks

De specificaties van Samsung Galaxy Z Flip 4 verschijnen ook

Geruchten ·

Goed nieuws voor wie zijn oog heeft laten vallen op de aankomende Flip 4 van Samsung en wil weten welke specificaties het toestel zal hebben. Een bekende Twitter-gebruiker heeft deze onthuld.

Onderstaande specificatielijst is ook afkomstig van @heyitsyogesh. Hij bracht ons eerder specificaties van de eveneens onaangekondigde Fold 4. Ook hier geldt natuurlijk dat niets definitief is totdat Samsung zowel de Fold4 als de Flip 4 officieel heeft aangekondigd.

 • Display: 6,7-inch FHD+ 120Hz
 • Tweede scherm: 2,1-inch sAMOLED
 • Camera: 12+12MP buitenkant, 10MP binnenkant
 • Processor: Snapdragon 8+ Gen 1
 • Geheugen: 8/128 en 8/256 GB
 • Batterij: 3.700 mAh, 25 W snelladen, 10 W draadloos
 • Software: Android 12 met OneUI 4

Op het eerste gezicht zien we weinig verschil met de bestaande Flip 3. Ook deze beschikt over een uitklapbaar 6,7-inch scherm, twee 12MP-camera's, een 10MP selfiecamera, en 128 of 256 GB opslagruimte met 8 GB RAM.

Verschillen met Flip3

De verschillen zitten hem in het iets grotere scherm aan de buitenkant; 2,1 versus 1,9" op de Z Flip 3. Het grootste verschil is echter de grotere batterij; 3700 versus 3300 mAh. Deze ruim 10% grotere accucapaciteit lijkt niet veel, maar in combinatie met de energiezuinigere Snapdragon 8+ Gen 1 kan het toestel wellicht een merkbaar langere accuduur opleveren.

Samsung Galaxy Z Flip 4 render in blauw
Eerder gepubliceerde render van de Flip 4

Compacte scharnier

Dat de Flip 4 specificaties niet veel verschillen lijkt erop te wijzen dat dit een bescheiden upgrade zal zijn. Dat idee kregen we eerder al dankzij uitgelekte afbeeldingen van het toestel op 91mobiles

Samsung gebruikt mogelijk een ander type scharnier, dat aanzienlijk kleiner is. Het scharnier van een opvouwbare telefoon is het meest complexe onderdeel en bevat veel bewegende onderdelen. Hoe minder dat er zijn, hoe betrouwbaarder het wordt. Of het toekomstige scharnier alleen kleiner is of ook minder onderdelen heeft, is op dit moment niet te zeggen.


Galaxy Z Flip Factory

Samsung start productie van Galaxy Flip 4 en Fold 4 componenten

Geruchten ·

Samsung is begonnen met de massaproductie van de verschillende onderdelen van de opvouwbare Galaxy Z Flip 4 en Fold 4. Verwacht beide foldables echter niet voor het einde van dit jaar in de winkels.

Er komt heel wat bij kijken om een nieuwe mobiele telefoon op de markt te brengen. Het begint met een idee, dat moet worden uitgewerkt, er wordt een prototype gemaakt en er worden productielijnen opgezet. Meestal duurt het een jaar voordat een telefoon klaar is voor verzending. Nu zijn de Galaxy Z Flip 4 en Fold 4 weer een stapje dichterbij de release.

Samsung Galaxy Z Flip in fabriek
De Galaxy Z Flip op de productielijn

Volgens Sammobile, is Samsung begonnen met de massaproductie van de verschillende onderdelen waaruit beide telefoons bestaan. Sammobile zegt niet om welke onderdelen het precies gaat, maar het zou om verschillende onderdelen gaan. Het lijkt er dus op dat het ontwerp definitief is.

10 miljoen verkopen

Onderdelen maken is één ding, de telefoons in elkaar zetten is een tweede. De bron denkt dat Samsung daar in juni mee zal beginnen. Dat geeft Samsung genoeg tijd om voldoende voorraad op te bouwen. Het doel van Samsung is om in 2022 maar liefst 10 miljoen foldables te verkopen. De verwachting is dat 70% daarvan een Flip 4 zal zijn, en de overige 30% voor de Fold 4


Fold Flip 4 Battery Iceuniverse

Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt grotere batterij dan verwacht

Geruchten ·

De Flip 4 die later in 2022 wordt verwacht, kan een welkome verrassing in zich hebben. De batterij zal volgens dit gerucht een stuk groter zijn. En dat was hard nodig.

De Galaxy Z Flip 3, de populairste opvouwbare telefoon van Samsung, heeft een batterij met een gecombineerde capaciteit van 3300 mAh. We schreven "gecombineerd" omdat het toestel twee batterijen heeft; één in elke helft. Hetzelfde zal vermoedelijk gelden voor de Flip 4, maar zal dit keer een stuk groter zijn.

Tweet over Samsung Galaxy Z Flip 4 batterijformaat van @universeice

Want volgens het doorgaans goed geïnformeerde Ice Universe, krijgt de Galaxy Z Flip 4 een 3700mAh batterij. Een toename van 400mAh en dus meer dan 10%. Dit moet ongetwijfeld leiden tot een langere batterijduur. Een veelgehoorde klacht over de Flip 3 was een zwakke batterijduur. Dat probleem is dus opgelost!

Sneller opladen

Een grotere accucapaciteit is één, maar hopelijk doet Samsung ook iets aan de maximale oplaadkracht. Snelladen op de Flip 3 blijft steken op een maximum van 15W en dat is nauwelijks snelladen te noemen. Een verhoging naar 25 W, zoals bij de S22, zou een welkome aanvulling zijn. Met korte laadsessies tussendoor kom je ook beter de dag door.

Flip 4 lancering

De lancering van de Z Flip 4 wordt pas in augustus 2022 verwacht. Samsung zal hem dan vermoedelijk samen met de Z Fold 4 aankondigen tijdens een speciaal georganiseerd Unpacked Event. Die laatste zal volgens dezelfde bron een batterijcapaciteit hebben van 4400mAh. Dat is evenveel als de huidige Fold 3.


Samsung Flip3 Bespoke

Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt mogelijk groter coverscherm

Geruchten ·

De aankomende Flip 4 van Samsung krijgt mogelijk een groter buitenscherm. Deze trend werd ingezet met de Flip 3, maar zal deze keer wellicht niet zo extreem zijn.

Samsung rustte de eerste Flip uit met een coverscreen van 1,1 inch. Nauwelijks groot genoeg voor een enkele regel tekst. De 2e Flip, de Flip 5G veranderde daar niets aan, maar het secundaire scherm van de Flip 3 werd aanzienlijk groter. Het werd 1,9 inch groot. Het bericht van vandaag zegt dat de Flip 4 een coverscherm van minstens 2 inch zal krijgen.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition
De Bespoke Edition van de populaire Flip 3

Een verhoging van 1.9 naar 2.0 lijkt klein, maar het gerucht spreekt van een formaat dat begint met een "2". In theorie zou het dus ook 2,9 inch kunnen zijn. Of een groter scherm ook betekent dat Samsung afstapt van het bekende tweekleurige ontwerp valt nog te bezien. Dit gaf de Flip een eigen karakter, waardoor ook het coverscherm beter in het ontwerp werd geïntegreerd zonder meteen rommelig te worden.

Flip 4 verkoopprijs

De Samsung Flip is Samsung's meest betaalbare foldable en daarmee ook een van de best verkopende toestellen. De inzet is dus hoog. Toch denken we niet dat de Flip 4 een radicaal ander toestel zal zijn. Het zal vermoedelijk nog steeds een clamshell-ontwerp hebben met min of meer dezelfde afmetingen. Misschien slaagt Samsung erin de prijs te drukken om het toestel nog toegankelijker te maken.


Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy Z Flip 4

Afmetingen 84,9 x 71,9 x 17,1 mm
 • Opengeklapt
165,2 x 71,9 x 6,9 mm
Gewicht 187 gram
Artikelcode SM-F721
EAN codes 8806094703399, 8806094703382, 8806094703375, 8806094600841, 8806094600803, 8806094600766, 8806094600735, 8806094600711, 8806094600681, 8806094600636, 8806094600605, 8806094600599, 8806094600568, 8806094600513, 8806094600483, 8806094600476, 8806094600438, 8806094600414, 8806094600407, 8806094600377, 8806094600322, 8806094600292, 8806094600285, 8806094600254, 8806094600209, 8806094600179, 8806094600162, 8806094600131, 8806094600087, 8806094600056, 8806094600049, 8806094600018, 8806094599954, 8806094599930, 8806094599923, 8806094599893, 8806094599848, 8806094599817, 8806094599794, 8806094599770, 8806094599725, 8806094599695, 8806094599671, 8806094599640, 8806094599596, 8806094599565, 8806094599534, 8806094599510, 8806094599497, 8806094599466, 8806094599411, 8806094599381, 8806094599367, 8806094599336, 8806094599312, 8806094599282, 8806094599251, 8806094599190, 8806094598940, 8806094598926, 8806094598902, 8806094598872, 8806094598834, 8806094598803, 8806094598773, 8806094598759, 8806094598728, 8806094598698, 8806094598636, 8806094598629, 8806094598605, 8806094598575, 8806094598551, 8806094598490, 8806094598445, 8806094598438, 8806094598421, 8806094598391, 8806094577761, 8806094577747, 8806094577716, 8806094577686, 8806094537925, 8806094537901, 8806094507270, 8806094507249, 8806094507232, 8806094507225, 8806094507218, 8806094507201, 6095605836868, 6095605836820, 6095605833850, 6095605830859, 6095605581515, 6095605571561, 6095605570588, 6095605569599, 6095605568530, 6095605566567, 6095605566543, 6095605552515, 6095605549522, 6095605547573, 6095605541595, 6095605540505, 6095605535594, 6095605533507, 6095605531541, 6095605530520, 6095605526554, 6095605526547, 6095605522556, 6095605521580, 6095605520552, 6095605519594, 6095605516555, 6095605516524, 6095605510584, 6095605510546, 6095605498424, 6095605495409, 6095605491425, 6095605488463, 6095605488456, 6095605483406, 6095605482454, 6095605482430, 6095605479454, 6095605478495, 6095605478419, 6095605476491, 0000000614221 Toon nog 119 anderen, 8806094600513, 8806094600483, 8806094600476, 8806094600438, 8806094600414, 8806094600407, 8806094600377, 8806094600322, 8806094600292, 8806094600285, 8806094600254, 8806094600209, 8806094600179, 8806094600162, 8806094600131, 8806094600087, 8806094600056, 8806094600049, 8806094600018, 8806094599954, 8806094599930, 8806094599923, 8806094599893, 8806094599848, 8806094599817, 8806094599794, 8806094599770, 8806094599725, 8806094599695, 8806094599671, 8806094599640, 8806094599596, 8806094599565, 8806094599534, 8806094599510, 8806094599497, 8806094599466, 8806094599411, 8806094599381, 8806094599367, 8806094599336, 8806094599312, 8806094599282, 8806094599251, 8806094599190, 8806094598940, 8806094598926, 8806094598902, 8806094598872, 8806094598834, 8806094598803, 8806094598773, 8806094598759, 8806094598728, 8806094598698, 8806094598636, 8806094598629, 8806094598605, 8806094598575, 8806094598551, 8806094598490, 8806094598445, 8806094598438, 8806094598421, 8806094598391, 8806094577761, 8806094577747, 8806094577716, 8806094577686, 8806094537925, 8806094537901, 8806094507270, 8806094507249, 8806094507232, 8806094507225, 8806094507218, 8806094507201, 6095605836868, 6095605836820, 6095605833850, 6095605830859, 6095605581515, 6095605571561, 6095605570588, 6095605569599, 6095605568530, 6095605566567, 6095605566543, 6095605552515, 6095605549522, 6095605547573, 6095605541595, 6095605540505, 6095605535594, 6095605533507, 6095605531541, 6095605530520, 6095605526554, 6095605526547, 6095605522556, 6095605521580, 6095605520552, 6095605519594, 6095605516555, 6095605516524, 6095605510584, 6095605510546, 6095605498424, 6095605495409, 6095605491425, 6095605488463, 6095605488456, 6095605483406, 6095605482454, 6095605482430, 6095605479454, 6095605478495, 6095605478419, 6095605476491, 0000000614221
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 12
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 6.7 inch, Dynamic AMOLED 2X, schermgat
Hardware
Camera 12 MP, 12 MP, dubbele camera-sensor
Processor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, octa core
Selfiecamera 10 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
5G
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 3700 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Samsung Galaxy Z Flip 4 specificaties


Video’s over de Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung trollt Apple weer eens in een nieuwe video. Met in de hoofdrol de Galaxy Z Fold 4 en Flip 4

Nu ook in het paars verkrijgbaar! De Samsung Galaxy Z Flip 4 Bora Purple edition. Eindelijk eens wat anders dan zwart of wit

Naast zwart, paars, rose goud en blauw kun je de Samsung Galaxy Z Flip 4 ook geheel naar eigen wens en kleur samenstellen. We hebben het over de Bespoke Edition. Spreek je uit!

Daar is hij eindelijk! De Galaxy Z Flip 4 van Samsung. Nog altijd compact, nog altijd een groots 6.7 inch scherm. Verbaas vriend en vijand door je telefoon in tweeën te vouwen


Alternatieven van de Samsung Galaxy Z Flip 4

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy Z Flip 4 (F721)
Samsung Galaxy Z Flip 3
 Huidig product 
Vingerafdruk-herkenning
Android1211
Kleurenbeeldscherm6.7 inch, Dynamic AMOLED 2X, schermgat6.7 inch, Infinity Flex Display, schermgat
Camera12 MP, 12 MP, dubbele camera-sensor12 MP, 12 MP, dubbele camera-sensor
ProcessorQualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, octa core1.8 GHz, 2.4 GHz, 2.84 GHz, octa core
Selfiecamera10 MP10 MP
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
5G
Intern geheugen128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij3700 mAh3300 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Samsung Galaxy Z Flip 4 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung Flip 4