Keuzehulp januari 2022


Kun je maar niet kiezen uit het oneindige aanbod mobiele telefoons? Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze specialisten hebben handige lijsten samengesteld zodat jij niet lang hoeft te zoeken. Klik hieronder op een categorie en je hebt je volgende nieuwe mobiel zo gevonden.


Beste koop

Op zoek naar een mobiele telefoon voor een goede prijs, niet te oud en met een beetje goede beoordeling? Zoek niet langer! NieuweMobiel selecteert uit het ruime aanbod telefoons en smartphones de beste koop voor je.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a

De Google Pixel 4a is de meest betaalbare Pixel-telefoon die je kunt krijgen, maar wel eentje die niet bezuinigt op beeldscherm en camera. Je krijgt dezelfde krachtige camera met HDR-prestaties als de duurdere Pixel-telefoons. We durven zelfs te beweren dat hij voor dit bedrag de beste cameraprestaties heeft van welke telefoon dan ook. Lees verder

  • Compact OLED-scherm
  • Uitstekende camera
  • Scherpe prijsstelling
  • Audio-aansluiting voor uw hoofdtelefoon
  • Geen 5G ondersteuning
Beste high-end

Zoek je simpelweg de allerbeste, het allernieuwste en de meest uitgebreide smartphone die er maar te vinden is? Heb je best wel wat geld te besteden maar je wil je wel een goede deal zonder teveel te hoeven te betalen? Wij sommen de beste premium smartphones voor je op.

Beste tot € 250

Zoek je een betaalbare telefoon waar je toch mee voor de dag kunt komen? Je bent prijsbewust maar wilt niet hoeven inboeten op functies? Fabrikanten proberen steeds vaker goede telefoons te maken van rond de € 250. De beste vind je hier.

Beste budget

Een complete smartphone hoeft niet duur te zijn. Voor zelfs minder dan € 100 heb je al een telefoon waar je ook nog wat mee kunt. Ideaal als eerste smartphone, voor tieners of voor wie helemaal niet veel geld kwijt wil zijn aan een smartphone. Hier vind je onze favorieten.