Keuzehulp september 2021


Kun je maar niet kiezen uit het oneindige aanbod mobiele telefoons? Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze specialisten hebben handige lijsten samengesteld zodat jij niet lang hoeft te zoeken. Klik hieronder op een categorie en je hebt je volgende nieuwe mobiel zo gevonden.


Beste koop

Op zoek naar een mobiele telefoon voor een goede prijs, niet te oud en met een beetje goede beoordeling? Zoek niet langer! NieuweMobiel selecteert uit het ruime aanbod telefoons en smartphones de beste koop voor je.

Ook goed
Beste high-end

Zoek je simpelweg de allerbeste, het allernieuwste en de meest uitgebreide smartphone die er maar te vinden is? Heb je best wel wat geld te besteden maar je wil je wel een goede deal zonder teveel te hoeven te betalen? Wij sommen de beste premium smartphones voor je op.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 is niet alleen de allereerste smartphone met een Snapdragon 888-processor, het is ook een mobiel met een 108MP camera en een uitstekend beeldscherm. Het scherm kreeg zelfs een A+ score toegekend door DisplayMate. Wat dat betekent en wat het voor u kan doen, leggen we hier uit. Lees verder

  • Scherp, randloos scherm
  • Harman Kardon luidsprekers
  • 108MP studio camera
  • Snel bekabeld en draadloos opladen
  • Niet waterdicht
Beste tot € 250

Zoek je een betaalbare telefoon waar je toch mee voor de dag kunt komen? Je bent prijsbewust maar wilt niet hoeven inboeten op functies? Fabrikanten proberen steeds vaker goede telefoons te maken van rond de € 250. De beste vind je hier.

Beste budget

Een complete smartphone hoeft niet duur te zijn. Voor zelfs minder dan € 100 heb je al een telefoon waar je ook nog wat mee kunt. Ideaal als eerste smartphone, voor tieners of voor wie helemaal niet veel geld kwijt wil zijn aan een smartphone. Hier vind je onze favorieten.