OnePlus onthult ontwerp van de OnePlus 10 Pro


OnePlus is druk bezig met de voorbereidingen voor de lancering van de OnePlus 10 Pro. Het toestel komt naar verwachting eerst uit in China, maar uiteindelijk zal ook de rest van de wereld van dit nieuwe vlaggenschip horen. Vandaag geeft het bedrijf de eerste officiële beelden vrij.

Het eerste wat opvalt is de vernieuwde camera aan de achterkant. Deze is gemaakt in samenwerking met Hasselblad en het camera-eiland lijkt een beetje op dat van Samsung. In plaats van een hoek, gebruikt OnePlus een klep. De OnePlus 10 Pro komt uit in de kleuren groen en zwart, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

OnePlus 10 Pro 5G
De OnePlus 10 Pro 5G met Hasselblad-camera

De camera setup bestaat uit 3 verschillende camera's, vermoedelijk een hoofd-, ultra groothoek- en een telefoto camera voor optische zoom. We zien ook een uitsparing waarin "P2D 50T" te lezen is. Wat hier precies mee bedoeld wordt is nog onduidelijk. Net als bij de OnePlus 9 en 9 Pro, heeft Hasselblad OnePlus uit de brand geholpen door de camera te maken. Met wat precies blijft vooralsnog onbekend.

Aankondiging OnePlus 10 Pro

OnePlus is van plan om de OnePlus 10 Pro ergens in januari aan te kondigen, mogelijk eerst alleen in China. Of het dan ook de OnePlus 10 zal aankondigen valt nog te bezien. Dat ligt misschien voor de hand, maar vanwege de onzekerheden in de wereld durven we er geen weddenschap op af te sluiten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel