Volgende Samsung Galaxy Buds heeft de vorm van een boon


Samsung bereidt een radicaal andere opvolger van de Galaxy Buds voor. De TWS buds hebben een compleet ander uiterlijk met de vorm van een nierboon.

Volgens Roland Quandt van Winfuture wordt de opvolger van de Galaxy Buds en Buds+ een stuk kleiner. Zo klein zelfs dat ze nauwelijks het buitenoor verlaten. Qua uiterlijk lijken de dopjes op een boon, niet vreemd dat Samsung de interne codenaam "Bean" gebruikt.

Samsung Galaxy Buds 'Bean'
De Galaxy Buds in de vorm van een boon

Functies van Samsung's nieuwe oordopjes zijn nog onbekend. Mogelijk zijn er niet veel verschillen met de huidige Buds familie. Dat is niet het geval met de buitenkant. De huidige generatie van echt draadloze oordopjes steken vaak uit het oor. Vooral Apple heeft deze trend ingezet met de bekende staafjes. Eind maart kondigde Samsung in een persbericht al aan dat het in de Galaxy Buds+ een nieuwe chipset gebruikt die 50% kleiner is dan voorheen. Hierdoor konden de buds zelf veel kleiner worden.

Lancering Galaxy Bud SM-R180

Naast het nieuwe uiterlijk zal ook de pasvorm anders zijn. Waar de huidige Samsung-dopjes een siliconen oortip hebben, zitten deze nieuwe dopjes net als Apple's AirPods wat losser in het oor. Hierdoor zijn ze kwetsbaarder voor omgevingsgeluid. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe oordopjes van Samsung op de markt komen. Mogelijk gebeurt dit tegelijk met de introductie van de Galaxy Note 20 ergens in het najaar.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Buds+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
Blue
€ 79,00 € 79,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Buds+


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel