Opvouwbare Motorola razr 3 te zien in video


Hoewel beelden van de razr 3 niet uniek zijn, is een video dat wel. Voor zover wij weten, is het de eerste keer dat er een video van de aankomende razr 3 is opgedoken. En het vertelt heel wat.

De beelden verschenen op de Twitter-tijdlijn van @evleaks. We zien een groot scherm met wat een behoorlijke ruimte boven het scherm lijkt te zijn. En dat ondanks het perforatiegat voor de selfiecamera. Maar dan wordt het interessant; de gebruiker vouwt het toestel doormidden. Het blijkt de razr 3 te zijn met codenaam "Maven".

Voor zover wij weten zijn dit de eerste bewegende beelden van de Motorola razr 3. En daar zijn we @evleaks dankbaar voor, want we krijgen ook onze eerste blik op het scherm. In opgevouwen toestand lijkt het toestel sterk op de Samsung Galaxy Z Flip 3. Een nogal hoekig ontwerp met twee camera's. Dat hebben we al eerder gezien.

Prachtige processor

Lenovo was er trouwens vroeg bij met zijn eigen opvouwbare toestel. Het hergebruikte de flinterdunne razr-telefoons voor dit doel. En ondanks de nogal matige specs sprak het toestel wel een koopbewuste doelgroep aan. Of zij het vernieuwde ontwerp waarderen, valt nog te bezien. Lenovo wil de net aangekondigde Snapdragon 8 + Gen 1 gaan gebruiken. Qualcomm verwacht de eerste telefoons met deze chipset in het derde kwartaal van 2022.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel