HTC kondigt Desire 22 Pro aan voor toegang tot de Metaverse


Het ooit zo grote HTC heeft weer een nieuwe telefoon aangekondigd. De Desire 22 Pro werkt met de VIVE Flow, ook gemaakt door HTC. Deze VR-bril geeft je toegang tot de Metaverse.

HTC richt zich momenteel niet op telefoons, maar meer op Virtual Reality. De VIVE-producten zijn nu haar belangrijkste producten. Dit is een Virtual Reality-bril die, gecombineerd met een krachtige computer, een gebruiker in een alternatieve wereld kan brengen. Iets eenvoudiger is de VIVE Flow, die gekoppeld kan worden aan een Android-telefoon. En dat is waar de nu aangekondigde Desire 22 Pro in het spel komt.

HTC Desire 22 Pro
De nieuwe HTC Desire 22 Pro

De HTC Desire 22 Pro is een relatief eenvoudige 5G-telefoon met een 6,6-inch scherm met een hoge 120Hz-weergave. Zoals gezegd kan de 22 Pro koppelen met de VIVE Flow, maar hij wordt ook geleverd met apps om NFT's en crypto op te slaan en de Metaverse te bezoeken. Buzzwords die velen waarschijnlijk weinig zullen zeggen, en daarmee bewijst HTC maar weer eens dat de Desire 22 Pro een zeer selecte nichemarkt bedient.

Desire 22 Pro lancering

Een vermelding van de HTC Desire 22 Pro is momenteel alleen live voor de Taiwanese HTC-site, hoewel het toestel ook naar het Verenigd Koninkrijk lijkt te komen. Of we een wereldwijde lancering kunnen verwachten blijft onzeker. Verwacht in ieder geval twee versies; Wave Gold en Starry Night Black.

Ontvang een e-mail wanneer de Desire 22 Pro verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel